реклама Делікат

Учора в 6:30 ранку в Черкаському районі біля села Білозір’я вантажний потяг зійшов з рейок. Подія сталася на 910 кілометрі Одеської залізниці. Про це інформував «Прочерк».

 

Детальніше про подію сьогодні поінформували в Центрі пропаганди УМНС в Черкаській області.

Під час проходження вантажного потягу сполученням «Черкаси – ст. Шевченко», який перевозив 40 вагонів, стався схід колісними парами двохсекційного тепловозу та 6-ти вагонів, з яких 4 перекинулось (1 завантажений консервами). Причина сходження – проїзд на заборонений сигнал світлофора.

Внаслідок аварії пошкоджено близько 60 метрів залізнодорожного полотна. На місті аварії проводяться роботи по ремонту залізнодорожного полотна та встановлення потяга на рейки.

До ліквідації наслідків аварії було залучено два районних відділи та оперативна група УМНС України в Черкаській області, 2 ремонтно - відновлювальних потяги станції Знамянка та станції Грибінка, 2 трактора, 9 вантажних автомобілів по прибиранню вантажу, ремонтні бригади Черкаської та Шевченківської залізниці 100 осіб, Черкаська районна державна адміністрація, Черкаський РВ та ЛВ ст. Шевченко УМВС України в Черкаській області.

Потерпілих внаслідок надзвичайної ситуації немає.

Фото Центру пропаганди УМНС у Черкаській області.

реклама

Коментарі  

 
+1 #1 Krytyk 11.10.2011 17:08
Просто жах!! Необачність машиніста просто вражає!!!! А якби потяг був не грузовий а пасажирський?, та ще й стався б вибух? що тоді було б!!!! На щастя, що пожежники були на місці аварії. Взагалі рятувальники - молодці!!! Вчасно ліквідовують наслідки таких техногенних аварій. Сам був свідком не одного ДТП. Завдяки їхній оперативності вдалося зберегти не одне життя! Таких хлопців потрібно щодня заохочувати! Молодці,так тримати!!!!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100