реклама Делікат

Фото Центру пропаганди УМНС України у Черкаській області

Фото Центру пропаганди УМНС України у Черкаській області

Яскравим прикладом службової недбалості та безвідповідальності став випадок, що мав місце 9 жовтня під час руху вантажного потягу. Схід тепловоза та 6 вагонів вантажного потяга № 5753 стався за лічені хвилини до часу слідування дизель-потяга №6064 сполученням «Шевченко – Гребінка» цією ділянкою колії. Зараз проводиться досудове слідство, на залізниці завершується службове розслідування даного інциденту. Про це інформує прес-служба прокуратури області.

Причиною цієї транспортної події на Шевченківській дирекції залізничних перевезень став проїзд на заборонений сигнал світлофора.

За вказаним фактом Шевченківським транспортним прокурором порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч. 1 ст. 276 КК України – порушення працівником залізничного транспорту правил безпеки руху, що створило небезпеку для життя людей, настання інших тяжких наслідків.

Збитки, за попередніми даними, обраховуються сотнями тисяч гривень.

Сходом рухомого складу було пошкоджено близько 60 м залізничного полотна, відновлювані роботи тривали понад добу. Рух на цій ділянці колії відновлено було наступної ж ночі, залізничники зробили все можливе, щоб якнайшвидше ліквідувати наслідки цієї транспортної події.

По завершенню досудового слідства справу буде направлено до суду.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100