реклама Делікат

Перший день роботи нового розкладу руху тролейбусів у Черкасах дав позитивні результати. Так майже на 50% більше надходжень заробив кожен спеціальний маршрут за день: виручка зросла з 55 до 85 гривень за годину. Однак тролейбусники мають заробляти не менше сотні гривень, щоб покривати витрати парку. Про це інформує прес-служба міськвиконкому.

— На щастя, тисняв у пільгових рейсах не було, - говорить начальник управління вуличної інфраструктури Віталій Дядченко. - Більшість пенсіонерів із розумінням поставилися до нововведення. Для зручності ми розмістили на зупинках графіки з періодичністю руху і кожен охочий міг з ними ознайомитися.

Також Віталій Дядченко просить громаду міста повідомляти інформацію на оперативну службу 1505 про відсутність графіків на зупинках громадського транспорту, оскільки їх постійно зривають. Для запобігання таких порушень таблички вирішили вішати на недоступній для людини висоті, але зручній для споглядання.

Крім того, міський голова Черкас Сергій Одарич дав розпорядження управлінню підлаштувати графік деяких маршрутів під розклад приміських електричок і дизельних потягів, якими користується чимало черкасців прямуючи на дачі.

Нагадаємо, із 10 жовтня повністю змінився режим роботи тролейбусів у Черкасах. Відтепер у місті працює 6 маршрутів для перевезення пільгових категорій, на кожному з яких працює по одному тролейбусу щодня. Жителів також перевозять тролейбуси за 4 спеціальними маршрутами, проїзд в яких платний. Вартість квитка становить 1,25 грн. Такі нововведення діятимуть до 1 січня 2012 року і їхня мета – стабілізувати ситуацію із заборгованості по заробітній платі працівникам КП “Черкасиелектротранс”, оскільки держава повністю не компенсує перевезення пільговиків.

реклама

Коментарі  

 
0 #5 Сергій 13.10.2011 12:24
На яких це всіх зупинках розміщенгі графіки руху трорлейбусів. На руставі та на кооператорі немає.

Хоч я не завжди підтримую одарича. Але тут мені його жалко. Бо всі шишки віносно часткової відмови від перевезення пільговиків летять в його сторону. Однак компенсація за проїзд має здійснюватися з державного бюджету, а не з мвсцевого. І по суті, тут прпоблема не Одаричу, а в Азарову-Януковичу.

Тому змушщений підтримати цей крок місцевої влади. А державній коаліції - ганьба!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #4 Ужасть 13.10.2011 09:48
Слушал вчера чиновника, кажется Дядюра. Ужасть!
Государство дало 9 млн.340 тыс. компенсации за пильговиков. Они (тролейбусники) все это спустили за 1 квартал. Что получается?
- в 1 месяц уходило 3 млн.133тысячи;
- в 1 день - 104 тыс.444 грн.
- ежедневно в городе выходило 50 тролейбусов, значит в день, на 1 тролейбус уходило 2 тыс 088 грн. из компенсации на льготников. Если стоимость билета 1.25 грн значит в день, один тролейбус перевозил 1 тыс 670 чел??? Верится с трудом :-x
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #3 Фелікс 13.10.2011 09:26
Цитую Єлєна:
дай бог, щоб був результат!!!! :roll:


Пані "ЄЛЄНА"!
Вас та інших черкащан Одарич з Дядченко в черговий раз успішно дурять, як дурили про бездарні РЕУ і суперуспішні СУБи, Як дурили про гіпердефіцит бюджету для вчителів і лікарів, а самі розкрадали зекономлені кошти за рахунок незаконних відпусток за свій рахунок та невиплату установлених законом доплат за шкідливість та інтенсивність роботи, як дурять і обкрадають через спеціально завищені тарифи...!
І будуть дурити,поки ВИ дозволяєте себе дурити!
Дуритимуть до того часу, поки через тарифи та закриття шкіл та дитсадків повикидають Вас из дітками та немічними батьками на вулицю. А тоді повтікають... А Ви будете чухати потилицю, але буде пізно...
Так що ЗА ВИЛИ ПОТРІБНО БРАТИСЯ НЕГАЙНО!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-4 #2 Єлєна 12.10.2011 11:44
дай бог, щоб був результат!!!! :roll:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #1 Олег 12.10.2011 09:42
А як бути дітворі з багатодітних сімей, яким потрібно добиратися в школу транспортом? раніше їх у маршрутки не пускали, так хоч тролейбусом можна було добратись. Чи невже їх так багато, що на них вирішили заробити грошей? Ганьба! За посвідченням (по ЗАКОНУ!) можна їздити будь-яким міським (крім таксі) та приміським транспортом. Але мабуть владі нашої області начхати на якісь там закони. Адже в інших областях України ситуація зовсім не така. Там і проїзд в транспорті коштує дешевше, і посвідчення діють. Невже наша область серед останніх, якщо в інших областях держава компенсує перевезення пільговиків, а в нас не компенсує?!? Що ж вона компенсує в нашій області, може хтось дасть чітку відповідь???
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100