реклама Делікат

Прокуратурою Черкаської області порушено кримінальну справу стосовно виконувача обов'язки начальника Держрибохорони в Черкаській області за фактом вимагання та одержання хабара.

7 жовтня 2011 року за матеріалами УДСБЕЗ України в Черкаській області прокуратурою Черкаської області порушено кримінальну справу стосовно виконуючого обов’язки начальника Держрибохорони в Черкаській області за фактом вимагання та одержання хабара за ознаками злочину, передбаченого ч. 3 ст. 368 КК України.

Встановлено, що вказаний службовець, працюючи на посаді виконуючого обов’язки начальника Держрибохорони в Черкаській області, діючи умисно, з корисливих мотивів, використовуючи своє службове становище, всупереч інтересам служби, явно виходячи за межі наданих йому повноважень, з метою одержання хабара, у період часу з вересня 2011 року по 7 жовтня 2011 року вимагав та одержав від державного інспектора Держрибохорони в Черкаській області грошові кошти в сумі 4500 гривень за не проведення перевірок виконання ним своїх службових обов’язків та не притягнення до дисциплінарної відповідальності, не переведення на іншу посаду з меншим обсягом  роботи та сприяння у просуванні по службі.

Того ж дня хабарника було затримано в порядку ст. 115 КПК України.

Досудове слідство проводиться слідчим в ОВС відділу нагляду за виконанням законодавства у сфері запобігання і протидії корупції та досудовим слідством прокуратури Черкаської області.

Хід розслідування справи перебуває на контролі керівництва прокуратури області, інформує прес-служба прокуратури області.

реклама

Коментарі  

 
+4 #6 Місюра 14.10.2011 17:47
Дописувач "впоследсвии" якийсь смішний, напевно проживає на Черкащині не давно, тому що ніяк не второпає, що держчиновників такого рангу в нас пан прокурор Лісовий виправдує і впоследствии вони всі виходять на волю і через деякий час знову ставлять на більш "хлібні" посади, так наприклад як сталось із паном Лупиною І.І, рівно рік посаду начальника ГУ праці та соціального захисту населення Черкаської ОДА губернатор і його команда ніяк не могли продати, а потім наййшли "достойну" кандидатуру, яки із пів слова знає що "робити"
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-4 #5 впоследствии 14.10.2011 16:15
Арест или подписка?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #4 Василь 14.10.2011 10:52
Ба, та що ви кажети, хіба працівники Укртелекому забули, як у свій час таку ж кримінальну справу проти Лупини порушували
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #3 Місюра 14.10.2011 07:59
............... Як сказав в свій час Станіславський. Все таки пребережні землі річки Дніпра набагато дорожчі................
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+15 #2 Кадровик 12.10.2011 13:33
А чому тоді не шиють "лапті" екс-начальнику ГУ земельних ресурсів в Черкаській області Володимиру Білику, який роздав набережну землю річки Дніпро, в тому числі працівникам міліції, прокуратури, податкової,КРУ, СБУ і деяким членам Партії регіонів................. Сергій Борисович Тулуб, коли заступив до пристолу губернатора нахвалявся, що в цьому питані в першу чергу буде наведений порядок і виновні ................чи слабо своїх "корешків" палити?..........
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #1 ст.6 п.2 КПК 12.10.2011 11:36
9 місяців 2011 року. Саме час оприлюднити міліціянтам всі вироки судів за фактами хабарництва.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100