реклама

реклама

Віце-спікер Микола Томенко заявляє, що влада на парламентських виборах намагатиметься виставити у мажоритарних округах кандидатів-мільйонерів. Про це він сказав в інтерв’ю черкаській телекомпанії «Рось», інформує прес-служба Миколи Томенка.

Віце-спікер зауважив, що попередній аналіз кандидатів, яких відбирають обласні адміністрації та погоджують з Урядом і Адміністрацією Президента, засвідчив, що це люди, які здатні пройти так званий фінансовий тест.

Мова, за його словами, йде навіть не про гривневих міліонерів, а, як мінімум, про доларових міліонерів, а то й мільярдерів.

Водночас, на переконання Віце-спікера, в такому підході є й позитив. «Адже напередодні цієї виборчої кампанії дуже багато багатіїв почали хоч інколи звертати уваги на облаштування шкіл, дитячих садочків, ФАПів та допомогу простим людям», – пояснив він.

Водночас, якщо буде прийнята змішана система, Микола Томенко радить місцевим громадам брати всю допомогу від таких людей і обирати їх меценатами або почесними громадянами сіл, селищ, міст. «А депутатами обирати тих людей, які на відміну від міліонерів виконуватимуть обов’язки народного депутата», – сказав Микола Томенко.

реклама

Коментарі  

 
0 #3 PR! 18.10.2011 09:57
А Ви підете на вибори по мажоритарному округу? Чи що простіще по списку БЮТ, чи ПРП?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #2 Місцева рада. 17.10.2011 11:25
А хто ВИ? Щось нічого не даєте і нічого не робите. А Ви тільки радити, ТАК хто ВИ, де Ваша приймальня. Коли будете звітувати перед Черкасами та районом. Країни рад вже немає, а Ви як були депутатом порад, так і залишилися. А Вас обирати?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #1 ЯR 17.10.2011 11:09
Томенко - розумна людина. Як він тільки терпів компашку губських і іваненків?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100