11 жовтня в Черкасах відбувся брифінг активістів ГО «Автомайдан Черкаси» та ГО «Всеукраїнське об’єднання «Автомайдан» на якому було оголошено про злиття двох організацій та об’єднання їх зусиль в ряді спільних ініціатив.

DSC_0001

Учасники прес-брифінгу повідомили, що з жовтня 2016 року ГО «Автомайдан Черкаси» стає частиною Всеукраїнського об’єднання «Автомайдан» та розповіли про мотиви такого кроку.

«З Всеукраїнським об’єднанням «Автомайдан» ми співпрацюємо вже більше двох років проводячи спільні акції в Черкасах та Києві. За цей час ми переконалися, що повністю поділяємо цілі та задачі один одного. Саме тому, наше  об’єднання є логічним кроком продовження  спільної роботи в рамках всеукраїнських та регіональних проектів» - зазначив голова ГО «Автомайдан Черкаси» Сергій Яковенко.

Автомайданівці також відзвітувалися про головні результати своєї діяльності за останні два роки продемонструвавши відео ключових акцій 2015 та 2016 рр.

На прес-брифінгу, була озвучена місія Всеукраїнського об’єднання – боротьба з корупцією в правоохоронних органах та ініціалізація суспільства задля боротьби з корупцією.

«Надважливим питанням для автомайдану в 2015 році стало визначення напрямків діяльності організації після закінчення Революції Гідності. Ми зрозуміли, що однією з основних проблем для нашої держави є корупція. Однак, подолати її можливо лише налагодивши роботу органів, які мають боротися з проявами корупції. Саме тому, нами було вирішено контролювати роботу таких органів як національна поліція, прокуратура, суди та Національне антикорупційне бюро (НАБУ)» - говорить  голова ГО «Всеукраїнське об’єднання «Автомайдан» Олексій Гриценко.

Активісти Всеукраїнського об’єднання «Атомайдан» та ГО «Автомайдан Черкаси» також поділилися своїми подальшими планами розвитку організації. Заявивши, що окрім продовження роботи над проектами, які реалізовувала кожна з організацій окремо, незабаром потрібно очікувати і ряд спільних акцій та проектів у статусі однієї організації.

«Пройшовши шлях від стихійного руху до громадської організації ми розуміємо, що позитивний результат неможливий без системної роботи та залучення мережі партнерів. Саме тому, пріоритетним завданням для нашої організації сьогодні є пошук однодумців у різних регіонах України. Ми надзвичайно раді, що одними з таких партнерів стали наші колеги с ГО «Автомайдан Черкаси». Впевненні,  що злиття наших організацій позитивно відобразиться на ефективності  як всеукраїнських, так і регіональних проектів» - заявив член правління ВО «Автомайдан» Сергій Хаджинов.

Довідка:

Рух «Автомайдан» з’явився під час Революції Гідності взимку 2013 року.

Громадська організація «Всеукраїнське об’єднання «Автомайдан» офіційно зареєстрована 7 квітня 2014 року.

Місією організації є боротьба з корупцією в державних органах влади та ініціалізація суспільства для боротьби з корупцією.

Головними завданнями є боротьба з корупцією у правоохоронних органах влади, прокуратурі та судовій системі, а також громадський контроль роботи державних органів влади.

Система управління ГО “ВО “Автомайдан” є загальні збори членів організації, а також Правління, яке виконує доручення членів організації на управління діяльністю між загальними зборами.

Діяльність ГО “ВО “Автомайдан” здійснюється завдяки:

➢    Підтримці міжнародних грантових фондів (European Endowment for Democracy, National Endowment for Democracy, Canada fund for local initiatives);

➢    Членським внескам;

➢    Благодійної допомоги.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100