реклама Делікат

Голова Черкаської облдержадміністрації Сергій Тулуб сьогодні на засіданні колегії ОДА в чергове погрожував керівникам районів звільненням. Це стосувалося все того ж питання про заборгованість з зарплат в області.

  Заступник губернатора Євген Влізло вже поплатився. Пригадується, як на обласній колегії 31 серпня за його проханням питання про погашення боргу з зарплат в області було зняте з порядку денного. «На наступній нараді або залишається заборгованість, або ви залишаєте посади», – сказав тобі губернатор.
Влізло вже не сидітиме біля Тулуба на посаді заступника…

Влізло вже не сидітиме біля Тулуба на посаді заступника…

Сьогодні заборгованість залишається, а Євген Миронович залишив посаду. Щоправда чітко губернатор не сказав за що...

Доповідаючи про стан погашення заборгованості із заробітної плати на підприємствах області, Сергій Тулуб назвав питання «одним з найболючіших, хоч заборгованість і зменшується».

– Але завершити завдання нам в повній мірі не вдалося. Особливо тим посадовим особам, яким це доручалося. За оперативними даними моніторингу з початку року борг з зарплати зменшено з 19,2 млн грн. до 13,7 млн грн., або майже на 29%. На економічно активних підприємствах заборгованість із зарплат зменшено за цей період на 41,4%. На 11 економічно активних підприємствах борг становить 4,6 млн грн. Підприємства знаходяться в трьох містах – Черкаси, Золотоноша і Умань. При цьому 9 підприємств боржників знаходяться в місті Черкаси, – виступав губернатор.

Він наголосив, що завдання, яке ставилося, не виконане. А для більшого ефекту Сергій Борисович навіть показав керівникам районів відео-сюжет телеканалу «Рось» про ситуацію з заборгованості з зарплат в області.

Керівники районів і міст ознайомлювалися на колегії з роботою журналістів телеканалу «Рось»

Керівники районів і міст ознайомлювалися на колегії з роботою журналістів телеканалу «Рось»

– І ремарка буде до сюжету така: і вночі, і вдень ця телекамера супроводжуватиме керівників тих підприємств, де є заборгованість з зарплат! – навіяв страху губернатор.

У сюжеті журналістка висвітлила проблему і навіть спробувала достукатися до деяких керівників підприємств. У одному з підприємств знімальну групу обласного каналу телебачення виставили за ворота. Цього Сергій Борисович тільки й чекав.

– Микола Леонідович, – звернувся губернатор до прокурора області Лісового, – мені цікаво, яка ж правова оцінка?! Як виконується у такому разі Закон «Про доступ до інформації»? Які ж є права в журналістів? А вони виконували моє завдання!... Залишилося біля 5 млн гривень заборгованості і така армія чиновників і керівників не може подолати це? Скільки ще треба часу: місяць-два?..

Губернатор поінформував, що зняв питання про стан погашення заборгованості з розгляду на колегії. А крапка буде поставлена в грудні.

– По відношенню до тих керівників, що не виконають завдань, я буду ініціювати самі різноманітні заходи кадрового і правового порядку. Я звернуся до громади! Але ви всі будете притягнуті до правової і адміністративної відповідальності! Не можна так, щоб роками не вирішувалося питання. Вирішуйте це питання! – запевнив Сергій Тулуб.

реклама

Коментарі  

 
0 #6 sh239k25 28.10.2011 17:59
Покажите в какой стране столько дармоедов. Начинать надо с них, а с туловища с первого.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #5 Доктор 28.10.2011 10:55
Черкаська область- азіатчина?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #4 Абрек 27.10.2011 08:59
Ворон ворону....? :-?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #3 Доктор 27.10.2011 08:53
якийся меджліс - ні одної жінки на фото! докерувались
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+9 #2 Ой 26.10.2011 17:02
А коли вже Тулуба звільнять за невиконання програми президента та самолюбування у пресі,га?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+15 #1 ТА ТИ ШО? 26.10.2011 15:48
Цікавий підпис під фото: "Влізло вже не сидітиме біля Тулуба". Подейкують, що вже скоро не сидітимуть і Василь Корнієнко, і прієзжий друг С.Б. Пузяк
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100