реклама Делікат

Сам Віктор Роєнко сьогодні мітингує у Черкасах

Сам Віктор Роєнко сьогодні мітингує у Черкасах

Черкаські комуністи повезли охочих, зокрема, пенсіонерів у Київ на мітинг з нагоди річниці жовтневої революції. Про це «Прочерку» повідомили власні джерела.

За інформацією джерела, пенсіонери поїхали не безкоштовно...

У телефонній розмові з «Прочерком» депутат обласної ради від КПУ Віктор Роєнко підтвердив інформацію про те, що на мітингах у столиці присутні і прихильники комуністичної ідеї з Черкас.

На інші ж питання відповідати відмовився.

– Не хочу, щоб не підставлятися, бо цікавляться дуже… – зауважив Віктор Роєнко.

Нагадаємо, що сьогодні зранку близько сотні людей – переважно літнього віку – зібралися на Соборній площі з нагоди святкування 94-у річницю жовтневої соціалістичної революції. Комуністи з ностальгією згадують «совєтскую історію», тримають портрети Леніна і транспоранти.

реклама

Коментарі  

 
-5 #6 сусід 08.11.2011 18:51
Я теж 07.11.11р. їздив в Київ "на зустріч з народними депутатами від КПУ" (читай - мітинг-демонстрацію). Середній вік черкаської делегації - десь біля 34-35 років. Таких грошей, які платять різні клуби, що йменуються сьогодні партіями, не бачив впритул. Тож про проплати і "одних пенсіонерів" у вас дещо перебільшено))) Будьте чеснішими і народ до вас потягнеться. Хоча сьогодні бути чесним то все одно, що бути бідним. А так же, мабуть, хочецця грошей!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #5 sergo 07.11.2011 23:06
один плюс-пенсионерам есть где заработать!а комуняки******* * без будующего!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #4 Вітя Бульба 07.11.2011 18:10
Які комуністи? Роєнко керує Черкаським обкомом КПУ проживаючи постійно в Києві, верхівка КПУ жирує, а пересічних членів "розводять" на ідеї світлого майбутнього. Компартія України - це бізнес - проект Симоненки -Алєєксєєва, а обласні керівники бізнес - менеджери, які "нофелетять" Маркса-Леніна!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-3 #3 Перевірений член партії 07.11.2011 18:09
Не ганьбіть комуністів - на Черкащині іх достойно представляє Сергій Борисович Тулуб - перший секретар Харцизського міському КПРС, який особистим прикладом втілив в життя головне гасло комуністів:"От каждого - по способностям,КА ЖДОМУ -ПО ПОТРЕБНОСТЯМ"!!! :D :D
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-1 #2 Мезозой 07.11.2011 18:02
Мітинг комуністів нагадував спогади ДИНОЗАВРІВ ЮРСЬКОГО ПЕРІДУ 8) :lol:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #1 Яким 07.11.2011 14:48
:roll: Хай би краще залишалися комуністи. При них не було такого ьардаку: не був президентом двічі засуджений, містом Черкаси не керував неук, депутатами були звичайні люди, а не бандити, служителі Феміди були правоохоронцями , а не підстилками криміналітету і т.п. ;-)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100