реклама

реклама

13-річному Богданові Волику, який врятував двох маленьких дівчат з крижаної води Дніпра, благодійники подарували велосипед.

Djkbr

«Друзі! Сьогодні нарешті у нашого героя видався вільний день, і мені вдалося дістатися до Богдана Волика!) – написав напередодні Нового року у «Фейсбуці» черкаський політик і підприємець Сергій Кудактін. – Звітую за витрачені гроші...) З огляду на, що потреба в телефоні відпала (йому їх подарували аж три), ми запитали у нього самого, що б він хотів отримати в подарунок. Виявилося, що він давно мріє про велосипед. Велосипед купили. Ще він хотів нову курточку і екстрим-годинник для підводного плавання (він, виявляється, займається підводним ловом і сам пірнає на 20 метрів!!!). Купили і це. Потім я дізнався, що він з незвички впустив новий телефон, і той тріснув. Тому, порадившись з ним, ми вирішили купити чохол на його телефон. Купили. Залишок коштів в розмірі 370 грн я вручив особисто Богдану для заміни скла на телефоні. Правда, виявилося, що телефон є, а грошей на рахунку немає, тому він скромно попросив дозволу взяти трохи з цих грошей і поповнити рахунок)) Думаю, ми з вами будемо не проти цього, правда?) Загалом, місія виконана, і герой з новорічними подарунками!)) Ще раз спасибі всім за допомогу хлопцеві!)»

Перед цим з ініціативи Сергія Кудактіна небайдужі черкащани зібрали для новорічних подарунків Богданові 11 тисяч гривень.

Раніше благодійники допомогли Богдану Волику із протезуванням ока, а також подарували аж три мобільні телефони. З юним героєм зустрівся прем’єр-міністр Володимир Гройсман, а черкаська влада відзначила його пам’ятним знаком і грошовою винагородою.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
-2 #4 стабилизец 03.01.2017 12:23
Цитую Жінка:
З юним героєм зустрівся прем’єр-міністр Володимир Гройсман..... І що дав дитині? Для своєї тратить 1 млн.дол на рік.

Исполнил мечту, покатал на метро. Зашибись, какие мечты у детей, слава Г...ройсману. :sad:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #3 Жінка 03.01.2017 10:42
З юним героєм зустрівся прем’єр-міністр Володимир Гройсман..... І що дав дитині? Для своєї тратить 1 млн.дол на рік.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+20 #2 Сидоров 02.01.2017 11:29
Молодец , пацан.Но нос не задирай.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+22 #1 федор принципиальный 02.01.2017 11:23
Господин Кудактин,а можно было бы без пафоса,а просто скромно потратить наши деньги-я понимаю,что вы тратили деньги из конторы"Рога и копыта",бывшей конторы"Добри гроши",которая до сих пор не рассчиталась с обманутыми вашим братаном черкащанами.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100