реклама

реклама

Дискусія з приводу створення національного парку «Холодний Яр» на Черкащині почалась ще кілька років тому. Однак, активно вона розвивалась у минулому 2016-му році. «Прочерк» пропонує читачам узагальнити позиції прихильників і противників створення парку в інфографіці.


Міфи, емоції, фахова аргументація, – все це вже не раз лунало на загал, проте остаточно питання досі не вирішене. І якщо одна сторона стверджує, що створення національного парку стане катастрофою, бо, мовляв, парк приватизують, то інша сторона вважає, що саме створення парку і дасть можливість уникнути катастрофи, а саме, вирубок лісу.

Дискусії вже переходили межі коректності, до них залучалися політики, науковці, господарники та навіть священнослужителі. Деякі політсили «засвітилися» в організації людей на мітинги проти створення парку.

Сподіваємося на конструктивний діалог у цьому питанні між обома сторонами. Адже Холодний Яр – не просто лісовий масив, а наша історія і минувшина. І ми маємо зберегти його для нащадків.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+2 #3 Природолюб 07.01.2017 13:54
Національні парки створюються у цивілізованих країнах. А ми ще не доросли - у нас це інструмент пограбування природних ресурсів.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #2 Ярослав 05.01.2017 20:40
НПП "ГУЦУЛЬЩИНА" - спасіння лісу наяву...
НПП"Холодний яр"-???
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #1 лісовичок 05.01.2017 17:15
Ви краще узагальніть, якими методами та брехнею його хочуть націоналізувать .
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100