реклама Делікат

kam4 Убивство продавця в кам’янському магазині сталося півтора тижні тому. Як повідомляв «Прочерк», закривавлене тіло молодої жінки побачили покупці. За повідомленням прес-служби УМВС України в Черкаській області, оперативники встановили, що 23-річна місцева жителька вже тривалий час працювала продавцем у цьому магазині. Як з’ясувалося в ході обстеження, злочинець безперешкодно проник у підсобне приміщення магазину, отже, його тут добре знали.

 Оперативники, опитали подругу потерпілої, яка також працювала в цьому магазині, і дізналися про те, що зранку до магазину мав намір зайти її співмешканець. Правоохоронці розпочали пошуки чоловіка. Вже через декілька годин зловмисника затримали. Під тиском доказів він повністю у всьому зізнався.

kam2 Як встановило слідство, чоловік був знайомий з потерпілою вже не один рік. Молоді люди товаришували, частенько заходили один до одного в гості. Того дня, коли чоловік зайшов до магазину, продавчиня попрохала приятеля нарубати дров для плити, адже магазин мав пічне опалення. Чоловік погодився, та через деякий час він повернувся назад і почав вимагати у дівчини гроші, які лежали в касі. Дівчина категорично відмовилась це робити, та чоловік не відступав. Продавчиня почала виганяти вимагача з магазину, і тоді розлючений чоловік схопив сокиру, якою тільки-но рубав дрова, та вдарив дівчину по голові. Зрозумівши, що скоїв непоправне, зловмисник швидко зібрав гроші та пристрій для запису відео з камер спостереження і хутко зник з місця пригоди. «Замітаючи» сліди, злочинець відразу викинув пристрій для запису у ставок, частину награбованих грошей роздав за борги, а залишок прикопав під деревом у лісосмузі.

Нині проти чоловіка порушено ряд кримінальних справ за статтею «Вбивство» та «Розбій». Свій вчинок він пояснює великими боргами.

Однак сиротою залишилася маленька дитина, яку вбита жінка виховувала сама.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100