реклама

реклама

Чемпіонат України з таеквон-до ІТФ приймає цими вихідними Черкащина. Змагання відбуваються на базі обласної спеціалізованої дитячо-юнацької спортивної школи олімпійського резерву. Вони є відбірковим етапом для формування національної збірної, що візьме участь у цьогорічному чемпіонаті Європи.

16706778_1155254344572547_2074483135_n

Понад 450 таеквондистів з’їхалися до обласного центру звідусіль. У профільній федерації задоволені тутешнім рівнем проведення чемпіонату.

– Ми якраз придбали електронну систему суддівства, а також даянги коштом обласного бюджету, – розповідає голова Черкаської ОДА Юрій Ткаченко. – Тобто створили передумови для приймання подібних змагань. Загалом тут логістично зручно їх проводити. Нам бонус – популяризація Черкащини.

Як наголосив очільник області, розвиток спортивної інфраструктури визначений серед пріоритетів роботи.

– Ми плануємо реалізувати низку проектів, – зауважує Юрій Ткаченко. – Ідеться про будівництво олімпійського басейну, залу для східних єдиноборств, боксу та ін. Що краща база, то кращий результат наших спортсменів. І це наш пріоритет. Попереду ще багато роботи, щоби створити гідні умови для проведення всеукраїнських і міжнародних змагань у нас.

Нагадаємо, голова Черкаської ОДА дав також завдання керівникам районів поліпшувати там спортивну інфраструктуру, інформує прес-служба ОДА

реклама

Коментарі  

 
+2 #2 Генадий 12.02.2017 17:21
Построить то построят,а сколько посещение этих сооружений будет стоить?И что интересно,что строить то будут за наши деньги и плюс наши же деньги будут отбивать за наш же счёт.Слушай юрко,но постарайся уже,как то ограничить своё присутствие на "масс медиа",уже от тебя и тебе подобных такой токсикоз,что аж мама не горюй.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #1 Спортсмен 12.02.2017 12:43
Для развитие спортивной инфраструктуры, как и для любого другого нужна развивающаяся экономика,котор ая будет насыщать бюджет.А если экономика не работает тогда все эти потуги юрик,это тупая пиар акция.Поэтому делаем выводы,всё что анансирует этот горе руководитель,в результат-ПШИК!Единственн ый выход-это то что накрали, отдать на эти благие дела,а не пиариться на бюджетных деньгах.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100