реклама

реклама

У четвер, 2 березня ц.р., в зону АТО з Канева відправиться автомобіль «швидкої допомоги», відремонтований силами благодійників, волонтерів та небайдужих канівців. Про це повідомили в Канівській міськраді.

Голова ГО «Побратим-Схід» Юрій Паньковецький повідомив, що автомобіль належить 53-й механізованій бригаді. Рятуючи життя, він встиг побувати у Станиці Луганській, Торецьку, Адвіївці, Зайцевому, Майорську.

- На цьому автомобілі везли чи Алєксандрова, чи Єрофєєва (військові російської диверсійно-розвідувальної служби, які отримали поранення поблизу міста Щастя у Луганській області), коли вони були поранені, - розповів Ю.Паньковецький.

Водій автомобіля - 24-річний військовослужбовець Олексій Наумов родом із Ліплявого. Вже майже рік хлопець служить в ЗСУ на контрактній основі.

- Їздив на цьому автомобілі під час служби, вивозив поранених з поля бою, - говорить Олексій. - Автомобіль ні разу мене не підводив, але прийшов час його привести в порядок.

За інформацією члена ГО «Побратим-Схід» Віталія Черняховича, на ремонт автомобіля витратили 44 тис.грн., але його б не вдалося відновити без допомоги небайдужих людей, які погодилися безкоштовно проводити ремонтні роботи.

- Є й такі, які хотіли заробити гроші на ремонті машини, але світ не без добрих людей  і їх в Каневі багато: Микола Рахуба, Вадим Коменда, Юрій Дмитрук, Олександр Сімонов, Ігор Борсенко, Володимир Цюкало, Віталій Черняхович, Валентин Потапенко, Олександр Потьомка, Андрій Дрика та багато інших, - говорить Ю.Паньковецький.

Окрім ремонту машини, активісти зібрали для військовослужбовців допомогу - продукти харчування, обігрівачі, серветки, пакети та іншу продукцію від місцевих виробників. Усього близько 400 кг вантажу – машина повністю заповнена «подарунками» для наших захисників.

Також, користуючись нагодою Юрій Паньковецький нагородив пам’ятним знаком двох місцевих військовослужбовців Євгена Тітара та Ігоря Коржука, які віддали свій військовий обов’язок країні, брали участь в зоні АТО, були в Дебальцівському котлі. А присутній на заході відправлення «швидкої» керівник канівського відділення поліції Сергій Ждан подякував всім, хто долучився до ремонту автомобіля, та побажав водію вдалої служби.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100