реклама Делікат

Роєнко: Чому Одаричу все сходить з рук?..

Роєнко: Чому Одаричу все сходить з рук?..

Із пропозицією передати «Черкасиелектротранс» у обласну комунальну власність на сесії обласної ради виступив керівник фракції КПУ в облраді Віктор Роєнко. Він поскаржився, що попри численні мітинги і протести,  міська влада не повертає пенсіонерам право  повністю користуватися пільговим транспортом.

  - Жаль, що немає Сергія Борисовича, - звернув увагу депутат на відсутність губернатора, який на той час уже покинув залу. – Але думаю, йому передадуть. Чому міські депутати від Партії регіонів не підтримали вимогу черкащан – своїх виборців – і протест прокурора міста? Невже ми не хочемо розвивати екологічно чистий вид транспорту в місті та зробити його чистим, охайним, привабливим? Чому Одаричу все сходить з рук?

Віктор Роєнко сказав, що потрібно повернути тролейбусний парк в обласну комунальну власність, «як це ми вже зробили  з ініціативи Сергія Борисовича  з аеропортом і річковим вокзалом… І маємо позитивні результати».

реклама

Коментарі  

 
0 #2 федор принципиальный 09.04.2012 16:06
речпорт отдали аэропорт тоже передали в областную коммунальную собственность одарич все что можно отдает и продает так на хрена нам черкащанам такой горе хозяин который в и троллейбусный парк педераст его уровень в мошнах банщиком работать
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #1 Зара 22.11.2011 16:26
Одарич та його команда чужі люди для нашого міста, їхню роботу видно тільки по їхніх статках для себе та для друзів, а для черкащан вони не робили і не будуть робити нічого хорошого.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100