реклама

реклама

Асоціація індустрії гостинності України нещодавно проводила в Києві дійство, де ряд областей міг представити свої напрацювання в сфері внутрішнього туризму. З-поміж Херсонської, Миколаївської, Чернігівської та інших областей Черкащина була найпомітніша, бо черкащани зробили колоритне театралізоване дійство, розповів заступник голови ОДА Ярослав Березань.

cherkas_3

Режисером постановок виступив Олександр Бондаренко. Черкащину наша делегація презентувала як хранительку культури України, презентувавши місцеві маршрути.

– Тепер черкаські туроператори об’єднуватимуться в Асоціацію гостинності на Черкащині. Поки сюди входять три оператори, а також комплекс «Дикий Хутір», що на Чигиринщині, – розповідає Ярослав Березань. – Ми зі свого боку всіляко підтримуватимемо і сприятимемо розвитку внутрішнього туризму. Залучатимемо до створення маршрутів і Асоціацію інклюзивного туризму, зокрема, медиків, що займатимуться реабілітацією АТОвців. Багато маршрутів слід перевірити на доступність для людей з обмеженими можливостями. Вважаю, що на Черкащині в нас складається туристичний кластер і ми зможемо подавати якісний туристичний продукт.

За словами туроператорів нині в області справді з’явилися цікаві маршрути, а це анімаційні, дитячі програми, тематичні села, ліричні маршрути тощо.

– Ми намагалися презентувати в Києві туризм як фантазію, любов і душу, туризм багатогранний, і ми повинні його гарно запакувати і продати, бо, по-суті, ми продаємо емоції, – зазначила директор одного з туроператорів Наталя Корнілова.

Окремо туроператори роблять акцент на Чигиринщині, як на місці сили України. Черкаські представники галузі туризму радіють, що в столиці нами зацікавилися й іноземці.

реклама

Коментарі  

 
-3 #1 Антистец 13.04.2017 14:31
Продажа эмоций - это означает что реально на продажу нет ничего.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100