реклама Делікат

Сергію Зайцеву вже не вперше дістається на горіхи від Тулуба

Сергію Зайцеву вже не вперше дістається на горіхи від Тулуба

Озвучена на обласній колегії першого грудня головою Смілянської райдержадміністрації Сергієм Зайцевим інформація  про впровадження в районі двох інвестиційних проектів не врятувала його від критики з боку губернатора.

 Голова Черкаської облдержадміністрації Сергій Тулуб порадив керівнику району вивчати «матчасть» того предмету, яким Зайцев, як уточнив Тулуб, «поки що займається».

А починалося усе, як і у випадку з іншими виступаючими, зі звіту.

– Економіка Смілянського району за 9 місяців поточного року дещо пожвавилася. Так само реалізація промислової продукції зросла майже на 22%. Також ми маємо певні успіхи в сільському господарстві… - намагався подати  свою роботу з кращого боку Сергій Зайцев.

Він зазначив, що сьогодні в районі впроваджуються два нових інвестиційних проекти.

– Перший – будівництво нового підприємства з швидкої заморозки продуктів рослинництва та морепродуктів. Плануємо запуск підприємства 1 червня 2012 року. Реалізація даного проекту дасть можливість створити близько 85 нових робочих місць, дасть можливість забезпечити реалізацію овочівництва в Смілянському і суміжних районах. Орієнтовна сума інвестицій для пуску даного підприємства складає близько 10 млн грн. Інший інвестиційний проект також перебуває у стадії розробки: будівництво на території району комбікормового заводу з елеватором Української аграрної корпорації. Вартість даного проекту 100 млн євро., - доповідав Сергій Зайцев так, начебто в районі майже немає проблем.

– Доповідаєте так, начебто в вас немає проблем! –констатував Сергій Тулуб. - Але я дивлюся сьогодні на цю інформаційну довідку, яку мені підготували по всім напрямкам. Тут у вас, Сергій Анатолійович, нажаль, інше обличчя ніж те, про що ви казали. Чому ви так ставитеся до малого підприємництва, що в районі навіть копійки на це не передбачено?! Чому сьогодні інвестиції зменшились? Зменшилися податкові надходження до місцевих бюджетів? Таких «чому» можу навести багато! І тут таких «чому» десять сторінок по Смілянському району. А потім кажемо, що люди щось не розуміють і так далі. Працювати треба і не тільки по понеділкам, а щодня! Якщо треба, то й в неділю!!!

Насамкінець губернатор порадив Зайцеву вчити «матчасть».

– Бо якщо і далі так будете займатися, ніхто тримати цю лопату в ваших руках не буде. Сідайте, будь ласка, і робіть висновки, бо я їх зроблю дуже швидко за підсумками 2011 року! – завершив чергову промову Сергій Борисович.

Нагадаємо, як повідомляв «Прочерк», на згаданій колегії від Сергія Тулуба дісталося заступнику губернатора Василеві Корнієнку (втім, як завжди), голові Лисянської РДА Володимиру Оникієнку та міському голові Золотоноші Віталію Войцехівському.

реклама

Коментарі  

 
-1 #10 Оксана Колісник 10.12.2011 19:58
Боже, які ж вони нудні та однакові - очільники області! ВА стотисячний раз один і той самий сценарій: підлеглий париться на трибуні виголошуючи досягнення, а "бос" сидить в президії, за спиною у доповідача, читає "об'єктивку" та потім шпетить за прорахунки. В спину говорить підлеглому. Причому аж ...кип'ятком від того, який він грізний і насолоджується ніяковістю людини, що почувається в цей момент ніби у ворожому оточенні і ладна була б з ворогами підірвати й себе, аби тільки граната була в руках. Менеджери блін... Який Зайцев керівники - знаю не багато. Але, думаю, що не пропащий, судячи з негативного відгку, який йому дала одна чиновна мадам. Мадам була велика спеціалістка по "вілкатах", а з Зайцевим у неї щось не знайшлося порозуміння...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #9 Регионал 10.12.2011 11:09
*** Сергій Анатолійович, відповідаючи на запитання Рябцева про зменшення обсягів здачі в дію обьєктів капітального будівництва в 2011 році, відповів правдиво і правильно. Всі знають чому в 2010 році кількісь зданих обьєктів підвищилася у рази, і не тільки в Черкаській області, а загалом по Україні. Причиною було - спрощена схема здачі обьєктів капітального будівництва. Щодо роботи Зайцева С.А. скажу так: такого голови району на Смілянщині не було з 2004 року, саме завдяки його роботі та роботі його команди Смілянщина почала вилазити з ями, в яку її загнали попередники починаючи з того самого 2004 року. На даний момент Зайцев зміг згуртувати, для спільної роботи і депутатський корпус, не залежно від політичних уподобань, і сільських голів, і товаровиробникі в.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-2 #8 Бред какой то... 06.12.2011 10:13
Только надо уточнять, что "тянет" господин Зайцев?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+9 #7 zorro 05.12.2011 22:05
хто тягне,того й грузять)))))
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-13 #6 народ 05.12.2011 18:29
Не фиг глаза замыливать и сказки шефу рассказывать :P
P.S. А говорили плохой губернатор, вон как всех закрутил :lol: :lol: :lol:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-2 #5 Бровко 05.12.2011 16:34
Нормальный человек это не профессия...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #4 Смелянин 05.12.2011 15:29
Нормальный мужик этот Зайцев, не гоните.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-4 #3 Григорій 05.12.2011 13:11
Цитую Голова сільради:
Сергію Борисовичу не сваріть сильно Зайцева .Він дійсно дуже старається щоб в районі все було гарно,ми сміляни це бачимо!


:lol:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-2 #2 Член ПеР** 05.12.2011 13:06
Одна справа бачити, а інша справа факти...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #1 Голова сільради 05.12.2011 10:49
Сергію Борисовичу не сваріть сильно Зайцева .Він дійсно дуже старається щоб в районі все було гарно,ми сміляни це бачимо!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100