реклама

реклама

У Києві поліція метрополітену виявила у 32-річного чоловіка з Черкас пакет з речовиною зеленого кольору, схожою на коноплю, повідомляє «Сегодня.ua».

Конопля

У вестибюлі на станції метро «Теремки» співробітники управління поліції в метрополітені помітили підозрілого чоловіка і запросили його в кімнату поліції. Під час особистого огляду у гостя столиці виявили подрібнену речовину зеленого кольору, яку він перевозив в пакеті, сховавши в дорожню сумку.

Правоохоронцям зловмисник пояснив, що в пакеті – конопля. Перебуваючи у своїх знайомих, він знайшов кущ і зірвав листя, згодом подрібнив і висушив для куріння.

Слідчим відділом управління поліції в метрополітені розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України. Речовий доказ вилучено та направлено на експертизу. Фігуранту загрожує до трьох років позбавлення волі.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100