реклама

реклама

фото з книги "Золотий фонд нації 2011"

фото з книги "Золотий фонд нації 2011"

Екс-заступник губернатора, а нині голова Черкаської районної державної адміністрації Євген Влізло ще не думав над тим, чи балотуватиметься у Верховну Раду. Про це він повідомив «Прочерку». Водночас місцеві експерти не виключають того, що губернатор Сергій Тулуб висуватиме свого соратника кандидатом від Партії регіонів. Уже по округу, куди входить Черкаський район, а не по Черкасах, де Влізло невдало балотувався на посаду мера.

 – По-перше, це повинно бути рішення районної і обласної організації Партії регіонів. А по-друге, я над цим ще не думав. Я прийшов працювати в район, піднімати тваринництво, рослинництво, залучати інвесторів. Необхідно підняти середній рівень зарплати, окреслювати головні пріоритети розвитку району, - перерахував Євген Влізло.

У цілому ж екс-заступник губернатора порахував, що для того, щоб щось зробити для району, потрібно керувати в ньому років п’ять.

– Хоча можна принести користь для району, будучи на іншій посаді,. Тоді треба дивитися, - мислить Євген Миронович. – Але про балотування до парламенту ще зарано говорити.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+8 #1 Лёня 06.12.2011 11:09
А що!Фамiлiя у нього прохiдна,хай спробує :P
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100