реклама Делікат

Наступного вівторка міський голова Черкас Сергій Одарич планує поїхати на три дні в Грузію. Там він вирішуватиме цілий комплекс питань. Про це мер повідомив на прес-конференції 5 грудня.

Мерія Тбілісі (фото Гела Васадзе, panoramio)

Мерія Тбілісі (фото Гела Васадзе, panoramio)


 - Ми їдемо в мерію Тбілісі. Це питання, пов’язані з організацією роботи прозорих офісів і центрів надання адміністративних послуг. Ознайомимося з особливостями реформи громадського транспорту. Цікаво як організована робота фонду підтримання громадського порядку, - зазначив Сергій Одарич.

Нагадаємо, нещодавно Сергій Одарич перебував у відрядженні в Китаї і Бельгії. У своєму дописі на блозі під час перебування в Брюсселі міський голова написав такий коментар: «Я взагалі вважаю, що клас керівника вимірюється його відсутністю». Наприкінці речення поставив смайлик…

реклама

Коментарі  

 
+1 #13 sergo 08.12.2011 22:15
чо вы бухтите?чювак просто выбирает место своей последней гавани .жаль что за наш счет.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-2 #12 Ласийшмат 08.12.2011 12:48
Оксана Колісник-просто журналіст, працюючий на полтиічну групку, яка стараннями нинішніх залишилася не у корита, от і все. Як би я негативно не ставився до наших "Сергіїв-керманичів", але брєд, який систематично несеться, свідчить про те, що виборі перегони дійшли навіть до політичних аутсайдерів, бо вони раз за разом шлють своїх засланих казачків на всі відомі їм сайти і форуми. Убозтво однотипних коментарів викликається прокидаловом при намаганні урвати по інерції ласий шмат земельки. Але тут попереду виявляються конкуренти, і всі зусилля доводиться витрачати на похабєнь у інтернетах.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #11 sh239k25 07.12.2011 23:47
Разведка донесла ........... ищет аэродром.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #10 sh239k25 06.12.2011 22:36
Цитую Жаба:
совість, шо, останні на інтернет ідуть? Йди працюй, а не сиди на сайтах. Одарич їздить за свої, і вже точно не НА ТВОЇ, неробо

Мальчик или как там тебя, надо немного разбираться в админ работниках. Они шару любят больше, чем свою мать.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+9 #9 совість 06.12.2011 19:32
Я на відміну від таких *** тяжко працюю та ще й податки до місцквого бюджету сплачую, на які наш мер подорожує. Нехай доведе, що він їздить на свої і який насправді громаді міста толк від його поїздок. Он Костусєв в Одесі вже доїздився, і цьому мабудь запахло смаленим, от і вирішив накінець за наш рахунок світ побачити
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-8 #8 О !!! 06.12.2011 18:50
Оксана Колісник, Вы такая смешная. "Колись, в перші місяці "мерства" Одарича випало мені говорити з однією дуже досвідченою людиною"

Ну и что за "людина"??? Я с таким же успехом могу сказать что эта же самая "людина" говорила что у вас самой так сказать," рыльце в пушку"!

Сплетни, грязь, кто-то что-то где-то сказал, на большее вы и не способны. К сожалению как и львиная доля нашего народонаселения .
Следующего мера вы будете абсолютно такж еполивать помоями, и позаследующего, ибо на большее не способны! Так лузером и проживете всю жизнь, брызгая слюной на всех и вся. :-*
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #7 Оксана Колісник 06.12.2011 15:32
"Тобто, про бюджет "проїхали", - вів далі мій знавець, - "А буде, чи і є так. Ось призначили його мером. Він собі й думає: я що через 4 роки під з тим же, що й прийшов? Е, ні! І стелить на стола карту Черкас і тицяє пальчиком - оце мені тут непоганий куточок - знайду що тут учворити, тут моєму другу і т.д. свату-брату-благодєтєлю. Тобто буде так, як було й до того". Я десь відчувала, що співрозмовник має рацію, але сподівалася, що буде хоча б не так внаглу, ну хоча б трохи елегантніше. Помилилася. Нещодавно один польський експерт казав, що міський голова приходить до керма з "певними візіями своєї діяльності на (не падайте - моя прим.) розвитку громади". Про "візії" першої каденції Одарича вже писано-говорено-сміяно і плакано. А на другу каденцію він навіть "візії" не спромігся озвучити. Чи то вже язик не повернувся , бо ж спостереження за діяльністю дають можливість ті "візії" ясно зрозуміти. То що з Черкас ще не зміг отримати Сергій Одарич?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+9 #6 Оксана Колісник 06.12.2011 15:17
То, може, час взагалі розпрощатися?.. Може Сергій Олегович вже все, що міг (про бажання не кажу - вони у нього безмірні), від міста отримав? Колись, в перші місяці "мерства" Одарича випало мені говорити з однією дуже досвідченою людиною, яка займається земельними оборудками. Я їй поставила питання: чи очікує вона якихось змін у зв'язку зі зміною команди. На що несподівано для себе почула: "Певно, що ніяких". "Як, він же такий прогресивний і т.д", - спробувала я заперечити. На мою таку тираду ця людина посміхнулася і сказала: "Ну от уяви, що тебе призначили мером" - "Вибрали", - кажу я. "Ні, призначили", - не здався співрозмовник- "з чого б ти почала?". "Ну з аналізу бюджету", - кажу. "Ну і що б ти з того зрозуміла? Ось, наприклад, виділені кошти для заміни комунікацій дитячому садочку. Справа корисна? Так всі думають. Насправді ТАКІ комунікації нафіг тому садочку не потрібні. А за його парканом натомість розпочинається будівництво котеджного містечка. Ну от..." (далі буде)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #5 Кирсан 06.12.2011 15:06
А це так подобається його Анжелі :P
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-18 #4 Жаба 06.12.2011 13:59
совість, шо, останні на інтернет ідуть? Йди працюй, а не сиди на сайтах. Одарич їздить за свої, і вже точно не НА ТВОЇ, неробо
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100