реклама Делікат

У черкаських садочках та школах розпочалися тематичні уроки з виготовлення їстівних новорічних прикрас та пряничних будиночків. А 10, 11 та 17 грудня для всіх охочих проведуть такі курси в черкаському драматичному театрі.

Благодійним проектом «Смачна новорічна країна», що стартував у Черкасах, зацікавилися наймолодші жителі міста. Для вихованців дитячих садочків та шкіл з 1 грудня почали проводити тематичні уроки з виготовлення їстівних новорічних прикрас та пряничних будиночків. Діти не лише прикрасять свій домашній святковий стіл, а й внесуть лепту у благодійності. Адже по завершенню проекту «Смачну новорічну країну» продадуть на аукціоні, а вилучені кошти адресно направлять онкохворим дітям.

Для всіх охочих черкасців теж відбудуться майстер-класи. Проведе їх 10, 11 та 17 грудня в драматичному театрі ім. Т. Шевченка торгова марка «Чарівниця».

– По завершенню майстер-класів створять композицію 2 х 2,5 м. Це буде середньовічний замок із баштами, який охоронятиме дракон (символ нового 2012 року), – ділиться планами головний спеціаліст управління культури Черкаського міськвиконкому Людмила Чорномор.

Окрім того у зазначені дні спеціалісти ТМ «Чарівниця» навчатимуть черкасців на спеціальних розмальовувати пряники солодкою помадкою та виготовляти новорічні «солодкі» гірлянди.

Довідка: З 1 грудня у Черкасах стартував благодійний проект «Смачна новорічна раїна». 18 грудня в черкаському драматичному театрі імені Тараса Шевченка відкриється композиція із солодких казкових героїв, ялиночок і будинків. Найвідповідальніша частина проекту відбудеться 19 грудня, коли підіб’ють підсумки конкурсу та нагородять учасників. А частини «Смачної новорічної країни» продадуть на аукціоні. Аукціон буде розбитий на два етапи: перший – радіо-аукціон за підтримки радіо «101 Далматин» та ТРК «ВІКА»; другий – аукціон наживо в місці проведення заходу. Кошти від проданих солодких лотів адресно направлять онкохворим дітям.

Бажаючі долучитися до проекту чи отримати додаткову інформацію звертайтеся в управління культури МВК – 36-00-07 (Людмила Чорномор). Про це інформує прес-служба МВК.

 

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100