реклама Делікат

Сьогодні Верховна Рада України ухвалила Постанову «Про відзначення 500-річчя заснування міста Чигирин Черкаської області» у 2012 році. Про це йдеться на сайті ВРУ.

Chygyryn_rezydenciya

Постановою, зокрема, рекомендовано уряду у місячний термін з дня прийняття створити організаційний комітет з підготовки та проведення заходів, включивши до його складу представників центральних та місцевих органів виконавчої влади, органів місцевого самоврядування, громадськості, науки, освіти, мистецтва і культури. Також Камбіну рекомендовано вирішити питання щодо фінансового та матеріально-технічного забезпечення цих заходів.

Парламент також вважає доцільним завершення будівництва історико-архітектурного комплексу «Резиденція Богдана Хмельницького» у складі Національного історико-культурного заповідника «Чигирин».

Депутати також запропонували Національному банку України виготовити і ввести в обіг ювілейну монету, присвячену 500-річчю заснування міста Чигирин Черкаської області, а українському державному підприємству поштового зв'язку "Укрпошта" видати серію поштових марок, присвячених 500-річчю заснування міста Чигирин Черкаської області.

Ініціаторами законопроекту зокрема виступили Микола Томенко та Ігор Єресько.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
-1 #5 Ужасть 09.12.2011 17:45
Конечно исправлять огрехи за кем-то малоприятно. Но, считаю что это правильно.Ведь Ющенко с кумовьями только махал в телевизоре руками, словно заряжающий воду Алан Чумак, нес какую-то ахинею, развлекал себя свистульками и трипольскими горшками, а что то довести до ума так и не смог. В Чигирине одни стены, мемориал голодомору после первого дождя чуть не смыло, детская больница будующего осталась в больном воображении Ющенка (правда реальных денег не стало).
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #4 За Родину! 09.12.2011 10:29
«Треба мати певні солідні кошти, щоб проводити виборчу кампанію. У мене таких коштів немає», - говорить народний депутат від «Батьківщини» Ігор Єресько.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-2 #3 Хто є хто? 09.12.2011 10:26
Микола Томенко та Ігор Єресько уже працюють на ПР, швидко забули про БЮТ.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #2 sergo 08.12.2011 22:07
зачем этот цирк?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #1 анатоль 08.12.2011 09:49
ЦЕ друга "золота підкова", але синьо-білого кольору.Вирішили даунбасці капусти нарубать на історії.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100