реклама Делікат

Учора голова Черкаської облдержадміністрації Сергій Тулуб їздив на засідання Ради регіонів під головуванням Президента України Віктора Януковича в село Майське Дніпропетровської області.

Серед основних питань засідання був розгляд ситуації з впровадження реформ, ініційованих главою держави. Зокрема обговорювалися напрямки вирішення стратегічних завдань у сфері АПК, хід земельної та медичної реформ і роль місцевої влади у їхній  реалізації. Було визначено також план роботи Ради регіонів на 2012 рік. Наступне засідання Ради регіонів відбудеться в лютому 2012 року в Києві, а в квітні – у Харкові, інформує прес-служба Черкаської ОДА.

Віктор Янукович доручив Першому заступнику Глави Адміністрації Президента Ірині Акімовій до наступного засідання Ради системно опрацювати з кожним регіоном питання кваліфікації місцевих кадрів, готовності керівників місцевої влади до вирішення актуальних проблем їхніх територій. Йдеться, зокрема, про управлінські навички та володіння інформацією щодо ситуації в областях, потреб людей та найгостріших питань.

У цьому контексті Президент України також висловився за доцільність участі в роботі Ради регіонів керівників провідних вишів України. На думку Президента, їх залучення до діяльності Ради сприятиме вирішенню питання підготовки кваліфікованих фахівців за тими спеціальностями, які найбільше потрібні в тому чи іншому регіоні.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+1 #4 sergo 13.12.2011 22:09
за чем ездил холоп?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #3 ЭКСПЕРТ 10.12.2011 16:44
Да все эти реХВОРМЫ сводятся к одному- как бы с народа срубить побольше бабла!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+12 #2 Кол 09.12.2011 15:06
Які на *** реформи? Де цей герой їх побачив?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+11 #1 Амаралес 09.12.2011 14:55
Подготовка к выборам вышла на прямую дорогу!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100