реклама

реклама

В ДП «Златодар» (входить в систему держрезерву України), що розміщене в Золотоноші, триває активна заготівля зерна. Перші майже 8000 тон пшениці від поклажодавців на комерційній основі підприємство вже прийняло. Про це «Прочерку» повідомив генеральний директор ДП «Златодар» Валерій Буркацький.

DSC_0018 За його словами, в планах підприємства впродовж даного маркетингового сезону прийняти на зберігання понад 90 тис. тон. Загалом всі підприємства, що формують аграрний напрям Держрезерву, цьогоріч планують поповнити свої потужності на понад 500 тис. тон зерна. Наразі, система держрезерву прийняла на зберігання трохи більше 20 тисяч тон зернових.

«Новий сезон тільки-но розпочався. Наше підприємство активно веде перемовини з найбільшими зернотрейдерами та компаніями, з якими співпрацювали минулого сезону. Тому, не зважаючи на цьогорічні несприятливі погодні умови, збір урожаю триває, а ми плануємо виконати план по залученню зернових на зберігання», – наголосив Валерій Буркацький.

Нагадаємо, Держрезерв входить у трійку найбільших власників зерносховищ в Україні. Агарний напрям системи формують 10 активних підприємств потужністю більше 1 млн. тон. На базі кожного підприємства Держрезерву працюють сертифіковані лабораторії, оснащені сучасним обладнанням, що допомагають визначати та контролювати якість матеріальних цінностей на всіх етапах. За результатами 2016/2017 маркетингового року лідерами по прийманню зернових стали ДП «Златодар» (м. Золотоноша), ДП «Хлібна база №85» (Харківська обл.) та ДП «Куліндорівський КХП» (м. Одеса).

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100