реклама Делікат

Для врегулювання питань, пов’язаних з соціальним захистом вразливих категорій громадян, обласна влада проводить зустрічі з представниками громадських організацій, ветеранами Афганістану, чорнобильцями. Про це вчора під час підсумкової річної конференції повідомив голова Черкаської ОДА Сергій Тулуб.

– Ми працюємо на упередження. Ми працюємо з ними системно. Кожні три місяці ми збираємося і розглядаємо ті чи інші питання, що в них виникають, задля їх вирішення. Ми підписали меморандуми про взаємодію між облдержадміністрацією, обласною радою та цими організаціями, – розповів Сергій Тулуб.

Разом з тим він зауважив, що протести «викликані об’єктивними, а інколи непопулярними, але вкрай потрібними для стабільності економіки реформами, які сьогодні реалізує обласна влада разом з районами, з містами, сільськими органами місцевого самоврядування!»

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
0 #2 Кабул 21.12.2011 09:30
Может вы и працюете с прикормленым начальством,а мы посмотрим на результат и зделаем свой вывод. Не буди лихо!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #1 sergo 20.12.2011 23:11
ты смотри как заговорил!на упередження!бои тся чтоб кресло *** не выпало.а то кроме чернобыльцев другие могут прийти.и не какие акции типо с"первой леди"не спасут.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100