реклама Делікат

У вівторок, 20 грудня, представники компанії «Київстар» привітали своїх підшефних – вихованців Черкаського обласного спеціалізованого будинку дитини.

kidi1

 Близько десяти років поспіль компанія мобільного зв’язку піклується про вихованців черкаського сиротинцю.

– Компанія системно реалізує соціальні проекти на підтримку дітей з особливими потребами та позбавлених батьківського піклування в рамках всеукраїнської благодійної ініціативи «Для людей, доля країни!», – розповідає менеджер зі зв’язків з громадськістю Київської філії «Київстар» Наталія Дадівєріна. – Ми пишаємось, що кілька років поспіль в компанії активно діє волонтерський рух, участь у якому беруть співробітники усіх офісів. Головне, що нас об’єднує - глибоке переконання, що турбота змінює світ на краще, а ще прагнення дарувати радість дітям, позбавленим батьківського піклування.

Яскраві емоції у дітей викликала лялькова вистава

Яскраві емоції у дітей викликала лялькова вистава

Цього року Дідом Морозом і Снігурочкою виявили бажання стати працівники черкаського кол-центру – В’ячеслав Литвин та Юлія Остапова.

– Для того, щоб потішити малюків, спеціально залишалися після роботи: вчили сценарій, – розповідають вони.

Крім традиційних казкових героїв, представники компанії мобільного зв’язку привезли зі столиці ляльковий театр, актори якого показали дітлахам вистави «Пригоди Маші і ведмедів» та «Червона шапочка». Але найбільше малюкам сподобалося лазити казковим тунелем та «пірнати» в хвилі чарівного моря, – ці розваги по закінченню вистав для них організували «київстарівці».

kidi3

Окрім цього працівники компанії особисто зібрали подарунки для малюків: електронні абетки, «розмовляючий» глобус, книги, дитячі ноутбуки для навчання, м'які пазли, олівці та пластилін. Передноворічна акція фандрайзингу вже стала доброю традицією у компанї.

Головний лікар Черкаського обласного спеціалізованого будинку дитини Валентина Тертична говорить, що завдяки шефській підтримці вони отримують те, чого не в змозі придбати за державний кошт:

– Наші діти дуже люблять гостей. Нам дуже гріє душу, коли бачимо їхні усміхнені обличчя, – говорить вона. – «Київстар» вже багато років піклується про нас. А Новорічні привітання співробітників компанії стали вже традиційними.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100