реклама Делікат

Голова Черкаської облдержадміністрації Сергій Тулуб твердо переконаний, що треба розвивати спортивні можливості Черкащини. Це стосується і такого виду спорту, як хокей.

– Пам’ятаєте, що міський голова Сергій Одарич казав про будівництво льодового палацу. Думаю, це здійсниться. А я, у свою чергу, думаю про те, щоб створити хокейну команду на Черкащині. Але для цього треба матеріальні можливості і базу. Тож давайте помріємо, що колись ми будемо мати свою хокейну команду! – зауважив Сергій Тулуб.

Нагадаємо, що про будівництво в Черкасах льодового палацу раніше говорив Сергій Одарич. Цей проект він реалізовує з Михайлом Бродським.

Як інформував Сергій Одарич, льодовий палац – це багатофункціональний, спортивно-розважальний комплекс.

– Ми будуватимемо спортивний комплекс на 3-3,5 тисячі глядачів. Там будуть присутні різні ігрові види спорту: хокей, фігурне катання, баскетбол, волейбол, футзал, гандбол (якщо з’явиться з часом). І там будуть проводитися масові заходи, наприклад, концерти, на велику кількість глядачів, – говорив мер.

реклама

Коментарі  

 
+1 #7 Афігеть! 22.12.2011 22:13
Цитую Тормоз:
Любителі ублюдків перейшли в наступ.

Уявляю Одаричеве плем`я в полосатих трусах не ковзанах. :P :P
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #6 sergo 22.12.2011 21:32
и тут остапа понесло...новые нью-васюки?вы дороги сначала зделайте балбесы!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #5 Детектор 22.12.2011 19:15
В "Льодовому палаці" можна буде зробить депо для іржавих тролейбусів, правда ж, Олегович? До речі, нащо гроші у Бродського брать? Трусіть бабки як завжди - у бабок, пенсіонерок! Не соромтеся - подумаєш, зайвий раз на спину плюнуть!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-10 #4 Ужасть 22.12.2011 15:33
Вот кого много в Украине и в Черкассах особенно так это "хохлов". Вот вчера Фреймут инспектировала готель Черкассы. Он что за последние три-четыре года стал таким? Или в последние три-четыре года его лучшие и более презентабельные чатси, как кафе и ресторан некто приватизировал и сейчас сдает в аренду банкам? Или у мамалыг и майбород тогда глаза были заопорошены, ничего не видели? Ведь вчера в репортаже страшно было смотреть на Черкассы, убогий райцентр. Кто его до этого довел? Скажите спасибо, что есть люди которые хоть что-то пытаются и реально делают, а не дают советы и ляпают языком, типа критикуют.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #3 Тріатлон 22.12.2011 14:29
Чому тільки хокей? Пропоную спорудити 50 - метровий басейн з вишкою для стрибків у воду. Тоді до нас американці приїдуть на чемпіонати світу.:P
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #2 Тормоз 22.12.2011 14:22
Любителі ублюдків перейшли в наступ.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+11 #1 Оксана Колісник 22.12.2011 11:21
Може скластися враження, що наші владці мислять прикиївським Лас Вегасом. Але, чомусь все скидається більше на "Нью Васюки" з маржею між першим і другим в кишенях тих же владців.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100