реклама Делікат

mikolay У суботу, перебуваючи на Черкащині, Заступник Голови Верховної Ради України Микола Томенко разом з депутатом Черкаської обласної ради Володимиром Гресем відвідали Дитячий будинок сімейного типу родини Маковей у селі Подільське Золотоніського району, в якому виховуються 11 прийомних дітей. Про це інформує портал «Рідна країна».

  Вихованці цього дитячого будинку серед інших були відзначені, як переможці конкурсу, який організував Фонд М.Томенка «Миколай шукає добрі справи». Нагадаємо, з 15 листопада по 15 грудня Фонд Миколи Томенка «Рідна країна» спільно з депутатом Черкаської обласної ради Володимиром Гресем проводив конкурс дитячих творів, у яких дитина мала згадати та описати усі свої добрі справи, які вона зробила за останній рік. За місяць на адресу конкурсу надійшло більше сотні робіт з 21 області України, а також з Автономної Республіки Крим. Переможці отримали подарунки від Миколая.

Перебуваючи у Дитячому будинку сімейного типу родини Маковей, Микола Томенко спільно з Володимиром Гресем подарували діткам спортивний одяг та інвентар (кросівки, ковзани, ролики, санки тощо) і солодкі подарунки.

Після спілкування з родиною, Микола Томенко відзначив, що сьогодні державі треба активніше працювати в частині інформаційної та просвітницької роботи в питанні національного усиновлення. Він також назвав очевидним, що одним з пріоритетів у цьому напрямку мають бути саме дитячі будинки сімейного типу, де діти виховуються в родині.

Микола Томенко наголосив, що національне усиновлення і активна підтримка дитячих будинків сімейного має стати пріоритетом для інформаційної фінансової роботи органів місцевого самоврядування та державної фінансової підтримки.

«Україна як держава має робити все, щоб її діти виховувалися в родині і виховувалися в Україні, — наголосив Віце-спікер. — Бо попри всі переваги іноземного усиновлення та виховання в дитячих будинках чи школах-інтернатах, в цих формулах є достатньо багато ризиків».

В рамках конкурсу «Миколай шукає добрі справи» Микола Томенко також планує відвідати активних учасників конкурсу – 3-й і 4-й клас однієї зі шкіл міста Золотоноша.

реклама

Коментарі  

 
0 #3 Марія 11.02.2012 07:47
Томенко - людина за яку варто голосувати. І працював від не від виборів до виборів на відміну від Богдана Губського, а постійно був у регіоні і постійно надавав допомогу. Це зразок політика.І за таких людей потрібно голосувати.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #2 Ужасть 26.12.2011 12:12
Я предлагаю всех этих наезжих благодетелей избирать головами районных рад. Губского в Золотоноше, Томенка в Чернобае соответственно. Пусть они не наведыватся сюда раз в 5 лет передв выборами с такими акциями, а ежедневно будут открывать в школах компьютерные классы, одаривать детей, да ЕЩЕ за это получать зарплату :-)
А так, это заблаговременны й подкуп избирателей.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-2 #1 Чиста правда... 25.12.2011 11:59
А чому цей Гресь-нероба примазується до Миколи Томенко? Думає на шару пролізти в парламент. В нас на чорнобайвщині його всі називають шаровиком тобто Шариковим Людина два роки не подавала ніякого звуку. Пішли слухи що він вирив собі землянку, забрався туда і тільки в глуху ніч бурянами добірається до свої оселі щоб поїсти. Нам таких депутатів не потрібно, тому що вони тільки за себе думають і ні за яких Батьківщину, Юль, Томенків і тд Як би не цей клоун, то БЮТ на Черкащині не була так розвалена...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100