реклама Делікат

За минулі вихідні силами комунального підприємства «Черкаська служба чистоти» у приватному секторі Черкас було роздано більше 140 контейнерів для сміття. Таким початком роботи міський голова Сергій Одарич задоволений. Про це він повідомив у понеділок на прес-конференції.

baki

 – Розпочали з Дахнівки, суцільної приватної забудови. Вручаючи людям контейнери, роз’яснювали людям як користуватися, яка буде система вивезення сміття. Також переукладали договори. Паралельно уточнюються всі ті моменти, які мають враховуватися при нарахуванні плати за вивезення сміття: кількість пільгових осіб, розмір пільг і так далі. Загалом ситуація унікальна. Бо чотири типи пільгової оплати. Дуже багато плутанини… Але її треба робити! – запевнив Сергій Одарич.

У цілому ж реакцію людей на вручення їм контейнерів мер назвав нормальною.

– За два дні ми мали 4-5 випадків, коли люди відмовлялися від контейнерів. Серед таких людей і одна знаменита особа – пан Щербінін (Михайло Щербінін – екс-депутат Черкаської міськради – Ред.), – зазначив Сергій Одарич і додав: –В принципі, можна зразу вираховувати, хто звик вивозити сміття в лісопосадку. Бо іншого пояснення я знайти не можу. Бо якщо не користуватися контейнером, то куди дівати?

Відтепер роздавати контейнери комунальникам допомагатимуть і студенти. За словами мера, більше 30 осіб вже готові вийти на допомогу. Іще 50-70 осіб з числа студентів-екологів зголосилися долучитися до роботи після іспитів. У зв’язку з тим, що після Нового року у процесі буде задіяно більше людей, Сергій Одарич сподівається завершити роздачу баків у приватному секторі до 1 березня.

реклама

Коментарі  

 
0 #15 робітник 30.12.2011 22:34
А для чого міняють контейнери у подвірьях багатоповірхіво к?-та міняють на зламані,а забирають нормальні. Що за рокіровка? Нема у що грощі сховать викрадені з бюджету міста? Чого ми повинні тягать важкі контейнери за таку зарплатню?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #14 місцевий житель 29.12.2011 11:09
Цитую Лікар:
ага а ше ходіть та сортуйте сміття і САМОСТІЙНО відносьте
бо ці контейнери тіки для харчового!
скло, папір, небезпечне, пластик - в окреме місце

Тоді взагалі поясніть мені навіщо в приватному секторі ТАКИЙ вивіз сміття, адже все, що дозволено складати в контейнер досить добре "утилізується" прямо на місті (щоправда у тих, у кого є хоча-б кури)...
"Агітатор" (за якою ознакою обирають цих людей?)казав, що в контейнер можна класти все, окрім вибухового, небезпечного та легкозаймистого (в тому числі металу, деревини, скла та пластику окрім ПОЛІЕТИЛЕНУ???). Для того, що не "можна" - ПОШУКАТИ приймальний пункт ДЕСЬ в місті...От і думай, що туди класти, а що - ні.Сам не бачив, але писали раніше, що контейнери з лічильниками "спорожнення", тобто перевертання і планується брати оплату за фактично вивезене сміття. Ідея гарна, та от виконання як завжди розтягують на декілька років. За цей час невідомо що з тими лічильниками та контейнерами буде.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #13 Лікар 28.12.2011 20:44
ага а ше ходіть та сортуйте сміття і САМОСТІЙНО відносьте
бо ці контейнери тіки для харчового!
скло, папір, небезпечне, пластик - в окреме місце
НЕ контейнер
отаке сортування за "одаричем"
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #12 місцевий житель 28.12.2011 15:32
Цитую Я суд:
До чого тут Щербінін. Той хто був при владі розуміють що це афера року. Черкащан принизили, обдурили та ще й залякують.

А залякують Мирзою... От прийде Микола - от тоді побачимо як ви з ним будете розмовляти... Це було вже сьогодні. А те, що відмовились 4-5 осіб - суцільна брехня. Відмовляються від тих контейнерів ТОТАЛЬНО. Бігають ті агітатори, намагаються "впихнуть невпихуемое". Агітують під гаслом: "А не будут брать - отключим газ (из кинофильма)". Наслухався... "Контейнер є підставою для того, щоб домогосподарств а брати кошти за надану послугу. А контейнер - це форма тієї послуги. Можете не викидати сміття зовсім, але своєчасно сплачуйте згідно тарифу".
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #11 Погляд 28.12.2011 13:34
"Принциповий" Щербінін, ха-ха..Ну, ми про інше. Щербінін має не тільки брати цей "атрибут" а й ніжно його доглядати та пестити, тому що якщо він його не бере, значить викидає своє сміття або комусь у бак на халяву або взагалі-в посадочку. Не треба нам таких "принципових"..
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-5 #10 Погляд 28.12.2011 10:56
Підсудок, тебе на смітнику на газоні ще не ловили? До тебе прийдуть... :-*
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #9 бродяга 28.12.2011 07:32
А почему Щербинин ДОЛЖЕН брать именно этот атрибут МЭРской власти ? или по принципу далёких и весёлых 37мых - сегодня он танцует джаз , а завтра Родину продаст ?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #8 Критик 28.12.2011 01:16
Михайло Щербінін - людина принципова, дурні ідеї міської влади не підтримує. І правельно робить. Адже це чергова булька. Знаю Михайла,як інтелигентного і культурного чоловіка він ніколи не дозволить собі вивезти сміття до лісу. Так, що Одарич дозволяє собі аморальні випади. Не дозволяй, Сергію собі так поводитись. Інакше пристане до тебе кличка " Велике міське брихло"
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #7 sh239k25 27.12.2011 22:21
Давай, будет в чем капусту солить.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #6 sh239k25 27.12.2011 22:20
Чем бы дитя (Гарри Потэр) не тешилась лишь бы не плакала.
Посчитайте когда он раздаст свои 11000, если в неделю 140.
Как раз хватит до конца своего срока.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100