реклама Делікат

Володимир Гресь заявляє про підтримку журналістів "Нової Доби" (фото - "Вечірні Черкаси")

Володимир Гресь заявляє про підтримку журналістів "Нової Доби" (фото - "Вечірні Черкаси")

Фракція партії «Батьківщина» у Черкаській обласній раді вважає, що влада має намір документально затвердити право на втручання у редакційну політику обласної комунальної газети «Нова Доба». Депутати вже отримали проект рішення сесії обласної ради про затвердження нового статуту редакції.

 - У документі зазначено, що органом, який скеровує діяльність редакції «Нової Доби» є обласна рада, - обурюється голова фракції «Батьківщина» Володимир Гресь. – Але ж це – пряма цензура. Можна контролювати комунальне підприємство, але законодавство напряму забороняє втручатися («скеровувати») у діяльність журналістів.

До всього, Володимир Гресь вважає, що після виходу зі складу співзасновників «Нової Доби» Черкаської облдержадміністрації, варто говорити про посилення прав трудового колективу газети. Шляхом уведення колективу «Нової Доби» до складу засновників газети.

Як повідомили «Прочерку» у відділі інформаційного забезпечення та взаємодії зі ЗМІ обласної ради, проект нового статуту комунальної газети існує. Чи розглядатимуть його на сесії ради завтра вирішуватиме сьогодні президія облради.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+1 #4 Свіже повітря! 27.12.2011 22:51
Симптоматично, что вместе с Натальей Королевской из Батькивщины ушел еще один депутат, высказывавший свое недовольство действиями руководства БЮТ – Евгений Суслов. Напряженность во взаимоотношения х возникла после того, как фракция не поддержала организацию парламентской следственной комиссии по факту обыска в доме его родителей.
Конфликт усугубился после того, как Суслова в одностороннем порядке уведомили, что в его родном округе мажоритарщиком будет баллотироваться бывший советник Александра Турчинова – Виктор Свитовенко.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #3 Катю по заслузі 27.12.2011 17:26
Пан Гресь про які ти темники і підтримку можеш говорити, якщо всі знають, що ти два роки просидів у себе В Чорнобаї в землянці і ніхто тебе взагалі не чув, а якщо чесно то й чути не хоче...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #2 Дивно 27.12.2011 15:27
А що, вона комусь ще досі треба, та "Доба"? :eek:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #1 ЧОРНИЙ ПОЛКОВНИК 27.12.2011 15:17
Знову "темники"....?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100