реклама

реклама

sVkRWNNP_400x400 Читачі і передплатники черкаських газет звернулися до «Прочерку» з запитанням, чи виходитиме ще черкаська обласна газета «Нова Доба», фінансована екс-регіоналом Геннадієм Бобовим, адже він програв вибори в окрузі і тепер не є нардепом. Окрім того, в смілянському відділенні пошти підписникам зазначили, що газета може більше не виходити.

Головний редактор «Нової Доби» Тетяна Очеретяна в коментарі виданню «Прочерк» повідомила, що чутки про закриття газети – неправда.

– Просто ми пішли всім колективом у відпустку. На наступному тижні, мабуть, будемо вже працювати. Не виходило на цьому тижні всього два номери, – інформує Тетяна Очеретяна.

Водночас Тетяна Очеретяна зазначила, що не уповноважена від імені Геннадія Бобова говорити, чи цікаво йому продовжувати видання газети чи ні.

– Ми так розуміємо, що ніяких змін не буде, газета як працювала, так і працюватиме, а життя покаже, – сказала головний редактор «Нової Доби».

Нагадаємо, що у 2013 році у черкаської обласної газети «Нова доба» з виходом у світ ювілейного 1500-го номеру змінився засновник. Зі складу засновників колись найбільшого комунального видання Черкащини спочатку вийшла облдержадміністрація, потім обласна рада, тож засновником її виступало комунальне підприємство «Редакція газети «Нова доба». А згодом у вихідних даних засновником вказувалося ПП «Кропс».

Влітку 2013 року сесія облради ухвалила рішення про початок про припинення діяльності юридичної особи - комунального підприємства «Редакція Черкаської обласної громадсько-політичної газети "Нова доба"» та про утворення ліквідаційної комісії. Відомо також, що у зв'язку з фінансовою кризою газети, її інвестором виступив народний депутат Геннадій Бобов.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+13 #2 Коваль 15.08.2019 11:00
шось тут нечисто
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+18 #1 Просто ВСІ у відпустці?! 15.08.2019 10:34
Це зневага - говорити, що "всього два номери не вийшло" - бо вони платили за певну кількість номерів і мали б їх згідно Закону отримати, а тепер - вправі вимагати відшкодувань за порушення умов договору, засвідчених переплатною квитанцією і відповідним каталогом Укрпошти.
Разом з тим - не секрет, що більшу частину "передплатників" штучно наганяв сам Бобов - села на його (тепер вже колишньому) окрузі були буквально завалені дармовою "Новою добою".
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100