реклама

реклама

Споконвіків Україна славилася мужніми та безстрашними козаками, прагнення яких до свободи та незламний дух перемоги зберігся до наших днів.

IMG_8174

Не перевелися ще на рідній батьківщині справжні, відважні, безстрашні хлопці, які не бояться жодних труднощів та перешкод які зустрічаються на їхньому шляху.

Гарною традицією Уманського національного університету садівництва є щорічне проведення «Козацьких забав», під час яких нащадки справжніх козаків  демонструють свої вміння та таланти. Свято було присвячене наступаючому Дню Захисника України, захід відбувався у рамках проекту «Живи здорово».

Цьогоріч, у змаганні взяли участь 6 команд – представники 6 факультетів:

«Бемс» - факультет плодоовочівництва, екології та захисту рослин;

«Сокіл» - факультет агрономії;

«Хоробрі серця» - факультет лісового і садово-паркового господарства;

«Козацька воля» - факультет економіки і підприємництва;

«Народжені незалежними» - інженерно-технологічний факультет;

«Українські отамани» - факультет менеджменту.

Демонстрували свою вправність та вміння найкращі юнаки університету у шести конкурсах, під час яких мали змогу проявити свою силу та мужність, спритність, ораторські вміння, а також  показати свій командний дух.

Додавали святкового настрою та атмосфери вихованці центру культури та виховання студентів, які своїми запальними піснями підбадьорювали і без того активних вболівальників які несамовито підтримували своїх фаворитів.

Та все ж, переможець має бути один, і цього разу заслужене третє місце отримала команда факультету лісового та садово-паркового господарства «Хоробрі серця». Представники інженерно-технологічного факультету, команда яких носила назву «Народжені незалежними» вибороли почесне друге місце. І чемпіонство у цій запеклій боротьбі здобула команда «Сокіл» факультету агрономії.

Щиро вітаємо всіх учасників змагань, бажаємо кожному з них нових перемог та підкорення нових вершин, нехай ніякі перешкоди не зупиняють їх на життєвому шляху.

Ми віримо, що ця славна традиція буде продовжуватися і наш славний козацький рід з кожним разом буде доводити своє прагнення до свободи, незламний дух та любов до рідної неньки України.

Прес-центр Уманського НУС

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100