реклама Делікат

Учора для вихованців Шевченківської спеціалізованої загальноосвітньої школи-інтернат з поглибленим вивченням предметів гуманітарно-естетичного профілю, що на Звенигородщині, відкрили новозбудований мистецький корпус.

  У новому приміщенні є два кабінети для вивчення образотворчого мистецтва, тренажерна зала та кімната хорового і вокального співу.

На відкритті голова Черкаської облдержадміністрації Сергій Тулуб запевнив, що з цієї школи скоро вийдуть яскраві представники черкаської творчої еліти:

– До речі, у проекті бюджету на наступний рік передбачено істотне збільшення фінансування як освіти, так і культурної галузі нашого краю», – зазначив він.

Також цього дня очільник області подарував вихованцям інтернату два спортивних тренажери та солодощі, інформує прес-служба Черкаської ОДА.

реклама

Коментарі  

 
+1 #4 Оксана Колісник 03.01.2012 15:41
Ну як поміняли заголовок "про сиріт", то поправте й у тексті. Там, де йдеться про кімнату для "хорового і вокального співу". Бо ж можуть подумати, що в Шевченківській школі мистецтв навчають ще й "невокальному співові". Сама намагаюся зрозуміти, щоб то могло бути?:)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #3 сирота 01.01.2012 23:26
Або губернатор не знає, куди він їздив, або ті, що супроводжують його, не знають і не кажуть, куди везуть героя.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #2 Друже Бобер 01.01.2012 22:42
Ну відкрили не вчора, а 29 - це раз. Там навчаються зовсім не сироти - це школа інтернатного типу. Туди ще й не кожен бажаючий потрапить
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #1 Оксана Колісник 01.01.2012 16:48
Народ, при чому тут сироти?! Хоча, звісно, що серед учнів Шевченківської школи є й такі дітки. Але це школа для обдарованих дітей із сільських районів. Просто інтернатна форма навчання. Адже не в кожному селі й не в кожному районі є можливість поглибленого навчання мистецькими дисциплінам. Змініть заголовок, будь-ласка!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100