реклама

реклама

Викладачі кафедри іноземних мов Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького Віталіна Гур’єва та Тетяна Шелег навчали майбутніх прикордонників англійської мови для професійних потреб.

01

На запрошення Міжнародної організації з міграції вони взяли участь у пілотному проекті «Нове обличчя кордону», що реалізується за підтримки Посольства Сполучених Штатів Америки на базі Навчального центру підготовки молодших спеціалістів Державної прикордонної служби України імені генерал-майора Ігоря Момота (Оршанець). Прикордонники нової формації здобули необхідні знання та навички для спілкування англійською мовою з іноземцями на пунктах пропуску.

Викладачі ННІ іноземних мов ЧНУ не лише успішно виконали поставлені завдання, а й ознайомилися з діяльністю Центру, обмінялися досвідом із колегами та домовилися про подальшу співпрацю кафедри іноземних мов та відділення морально-психологічного забезпечення та гуманітарних дисциплін на чолі з кандидатом педагогічних наук, підполковником Наталією Ринденко.

Обидва підрозділи зацікавлені в партнерстві, адже мають спільну мету — ефективне навчання іноземної мови професійного спрямування.

Про це інформують в ЧНУ

реклама

Коментарі  

 
0 #1 Артилерист 27.10.2017 21:32
Поїхав Олексій Юрійович на Бориспіль тепер немає кому вчити прикордонників англійської.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100