реклама

реклама

29 листопада 2018 року свободівці подарували для бібліотеки в місті Сміла примірники матеріалів I, II й III «Бандерівських читань» та книгу про Дмитра Донцова.

Напередодні націоналістам стало відомо, що у цій бібліотеці має відбутися презентація книги Інни Богословської. Нагадаємо, що вона має чітку проросійську позицію, а саме: голосувала за «Харківські угоди», за якими зокрема російський військовий флот до 2049 року мав перебувати на території українського Криму; виступала за надання Криму статусу міжнародного кондемінімуму, тобто встановити між Кримом та Україною внутрішній кордон та розділити владу над ним із Росією; виступила проти 10 статті Конституції України, яка забезпечує функціонування та захист державної мови, тобто української. І це лише маленький перелік дій Інни Богословської, за який нею вже давно має займатися СБУ.

Як стало відомо, через обурення націоналістів презентацію книги Богословської бібліотека скасувала. Тож свободівці вирішили врятувати ситуацію та провели перед людьми, які все таки прийшли на зустріч, мініпрезентацію збірників статей конференції «Бандерівських читань».

«Я перепрошую, не готувався до виступу перед авдиторією, тому презентація буде короткою. Я сподіваюся, що ми домовимося з директором бібліотеки про більш розширену зустріч у наступному році. Вже у лютому 2018 року відбудуться п’яті «Бандерівські читання». Я сподіваюся, що нам вдасться запросити на презентацію в Смілу й засновника цієї конференції депутата 8 скликання Верховної Ради України, свободівця Юрія Сиротюка» − звернувся до присутніх депутат Черкаської облради від ВО «Свобода» Юрій Ботнар.

Націоналіст подарував директору бібліотеки книги та коротко розповів авдиторії про саму конференцію «Бандерівські читання».

«Якщо говорити про конференцію, то вона була започаткована як дискусійний майданчик для націоналістів, які працюють у різних царинах. Уперше «Бандерівські читання» відбулися 2014 року в Києві в розпал Революції Гідності в актовій залі Київради з нагоди 85-ї річниці створення Організації Українських Націоналістів та 105-ї річниці з дня народження Степана Бандери. Наступного, 2015 року, конференція була присвячена конкретній темі: «Якою має бути Українська Самостійна Соборна Держава в XXI столітті та «питання Москви». Утретє в Будинку Вчителя у 2016 році відбулися ІII «Бандерівські читання» на тему: «Візія Української держави в ідеології українського націоналізму». Четверті читання були присвячені 100-річюю Української Революції та запрошували на дискусійний майданчик націоналістів для вирішення питання: «Як закінчити українську національну революцію». І ось, наступна конференція відбудеться у 2018 році та буде присвячена темі глобальної політики, а саме: «Місія України та національні інтереси в глобалізованому світі: візія націоналістів»» − розповів на завершення Юрій Ботнар.

Прес-служба Черкаської обласної організації  ВО «Свобода».

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
-1 #6 Cтас 30.11.2017 20:00
Свободівці - сучасні швондери, пацієнти професора Преображенского . :eek:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #5 Пошливы 30.11.2017 16:11
Я согласен, за Богословской давно нары плачут, но что это было за позорище? Как я понимаю, на презентацию прибыли лишь несколько самих свободовцев. А где же, хотя бы для масовости, их семьи, симпатики? Или это всё? Бедная Смела... Ущербная во всём...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+17 #4 Нові сили 30.11.2017 12:56
Ну, тепер в Смілі нарешті стане тепло у квартирах, а якщо свободівець і колишній міністр Швайка погасає по місту на своєму байкі, то й дороги саморемонтуютьс я.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+13 #3 Сидоров. 30.11.2017 12:20
Шо в лоб, шо по лобу.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+15 #2 психіатр 30.11.2017 11:33
Всі - на облік :lol: :lol:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-11 #1 Черкащанин 30.11.2017 11:00
Це добре. Всі, хто має проросійську позицію, презентації своїх "книг" повинні проводить у Тамбові й Урюпінську!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100