реклама Делікат

Багато бордів у Черкасах - поза законом

Багато бордів у Черкасах - поза законом

Муніципальна інспекція міста Черкас не може домогтися демонтажу 110 рекламних щитів, на які вже закінчилися строки договорів. Як розповіла директор Департаменту муніципальної інспекції  Ольга Швець, ці біг-борди належать ТОВ «СВК – Медіа Груп».

  – Про цю історію я розповідала на сесії міської ради, – каже Ольга Швець. – Пов’язана вона з власником рекламоносіїв, депутатом Черкаської міської ради Сергієм Кудактіним. Мова йде про півтора мільйона з міського бюджету, які бюджет недоотримав, тому що власник жодного дня не сплачував за експлуатацію рекламоносіїв. Всі договори давно закінчились. Але як тільки він отримував припис на демонтаж, позов до суду, то оформляв усі ці щити на іншу фірму, засновником якої є чи родичі чи партнери. Всі звернення в прокуратуру, до податкової лежать «мертвим грузом». Мені відомо про порушення кримінальної справи, але про рух її невідомо нічого. Тут є над чим працювати всім правоохоронним органам.
Ольга Швець: "Всі звернення в прокуратуру, до податкової лежать "мертвим грузом"

Ольга Швець: "Всі звернення в прокуратуру, до податкової лежать "мертвим грузом"

Загалом, за словами пані Швець, протягом 2011 року було демонтовано 119 рекламоносіїв у Черкасах, прибрано практично всі біг-борди з бульвару Шевченка.
Щодо демонтажів, то одним з проблемних питань в роботі інспекції було також змусити прибрати літній майданчик біля Першотравневого парку.
– Власник навіть заявляв, що все це освячено церквою, ми довгий час не могли нічого зробити, – коментує пані Швець. – Але ми наполегливо діяли в рамках чинного законодавства, накладали приписи, зверталися до Владики Софронія, до прокуратури  і домоглися, що через місяць все було прибрано.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+2 #2 Семен 12.01.2012 00:13
"Почему просто нельзя снести и все?"
Це ж не "Робінзон". Там свої інтереси у Одарича.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #1 Саша 11.01.2012 19:52
Почему просто нельзя снести и все?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100