реклама

реклама

В рамках проведення операції «Акциз-2017» працівники податкової міліції головного управління ДФС у Черкаській області встановили, що посадові особи підприємства, зареєстрованого у Київській області, зберігали та продавали паливно-мастильні матеріали на автозаправній станції в одному із сіл Черкаської області без необхідних дозвільних документів на даний вид підприємницької діяльності.

фото_АЗС

За результатами проведеного огляду вилучено 17,1 тис.літрів паливно-мастильних матеріалів (бензину, дизельного палива та газу) та обладнання, що використовувалось у незаконній діяльності. Загальна вартість вилученого майна складає 1 млн. 45 тис. гривень

За порушення порядку провадження господарської діяльності до організаторів нелегальної АЗС згідно чинного законодавства передбачено застосування  адміністративних санкцій.

Триває подальша перевірка

реклама

Коментарі  

 
0 #2 патріот 09.12.2017 00:56
Про що ви говорите? Всі знають,що в період Тулуба цей объект захопив К. -тодішній керівник управління юстиції,оформив фірму на дружину,керує там раніше засуджений бєспрєдєльщик і наркоман на прізвище Г.Зараз вони домовитись з теперішньою владою і продовжують свій злочинний бізнес. Ганьба.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #1 Слава Україні 08.12.2017 21:50
А де реакція податкової міліції на діяльність АЗС в черкаського аеропорту, де без дозвільних документів іде торгівля відвертим фальсифікатом? Більше того,оренда объекта аеропорту закінчилась в березні 2017 і вищий господарсьних суд відмовив продовжувати оренду.Фактично в рейдерський спосіб захопили объект, отримуючи прибутки і нікого це не хвилює. Приклад корупції і склад злочину на столі і нікого це не хвилює.А нам валають про реформовані правоохоронні органи.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100