реклама Делікат

Гуськов: У Криму відбувається дерибан мисливських угідь

Гуськов: У Криму відбувається дерибан мисливських угідь

Київська організація «Спілка мисливців і рибалок «Кедр»  незаконно, за підробними документами,  заволоділа 9 тисячами гектарів мисливських угідь на території Великої Алушти. Так вважають у сімферопольській організації Української спілки мисливців і рибалок. 
Як інформує видання «Аргументы недели-Крым», про це повідомив в.о. голови сімферопольської районної організації УСМР Олександр Гуськов. Видання повідомляє, що 21 листопада Верховна Рада Криму проголосувала за виділення «Кедру» 8 тис. 836 гектарів мисливських угідь у довгострокову оренду на 25 років.

Засновниками цієї громадської організації є три фізичні особи – Сергій Тулуб, Юрій Бойко та Володимир Демішкан. За даними «Української правди», «Кедр» зареєстровано за однією поштовою адресою з резиденцією президента України Віктора Януковича «Межигір’я».

За словами Олександра Гуськова, розбазарювання мисливських земель у Криму почалося на початку 2000-х. І немалу роль у цьому відіграв нинішній директор Ялтинського гірно-лісового заповідника Володимир Капітонов.

– Почалося все з того, що, очолюючи нашу організацію, товариш Капітонов подивився, який величезний ресурс – матеріальний, людський (15 тис. мисливців) – має ця організація. Шляхом фальсифікації документів він «перетягнув» майно громадської організації в приватне підприємство, – повідомив Гуськов. – Він видав три печаті, які стосуються трьох різних юридичних осіб. Однак підпис у трьох різних організацій один і той самий. Так, людина може керувати кількома підприємствами, але як у трьох юридичних осіб з’явився один і той самий код? Це свідчить про те, що документ підробний.

За словами Гуськова, рішення про передачу мисливських угідь Алушти організації «Кедр» було прийнято за підтримки голови Республіканського комітету лісового й мисливського господарства Криму Ігоря Кацая, який, на думку Гуськова, проштовхнув у ВР те рішення, яке вигідне Рескомлісу.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100