реклама

реклама Делікат

реклама

Суддя Голосіївського суду Фролов на три місяці позбавив водійських прав Сергія Лук'янчука. Про це повідомив юрист Тарас Гук, пише «Українська правда».

– ДАІшники два рази приходили додому, спілкувались через домофон з батьками, ті нічого не повідомляли. Жодних письмових повісток, повідомлень, сповіщень не надходило. В п'ятницю після обіду він отримав повістку з суду на сьогодні, 13 січня, 16.00. В справі його представляв адвокат Roman Khrustenko, – зазначив він.

За його словами, по суті: протокол був складений в його відсутності (що в принципі недопустимо), рапорт сфальсифікований, бо 29 грудня Сергій в автомобілі взагалі не перебував.

– Він був у Черкаській області, що підтвердили два свідка, які прибули в засідання і яких суд заслухав, – підкреслив Гук. – Посилаючись на ст. 63 Конституції особу, яка була за кермом не називали. Пояснення щодо всіх можливих процедурних порушень (за зразками які я виклав) були судом заслухані. Тобто по суті розгляд таки відбувся. Однак в постанові, суд, врахувавши все вище викладене (те, що особи не було на місці, покази двох свідків; те що було все можливе порушено), тобто виписавши по суті виправдальний текст, вирішив: позбавити прав керувати транспортним засобом на 3 місяці (мінімальний строк позбавлення прав за санкцією статті 122-2 КУпАП­). Будемо готувати апеляцію.

Як відомо, Києво-Святошинський райсуд Київщини постановив позбавити на півроку права керувати автоучасника автопробігу до Межигір'я Владислава Лисенко.

Перший автопробіг до президентської резиденції Межигір'я активісти автомайдану здійснили 29 грудня 2013 року.

реклама

Коментарі  

 
-1 #1 Семьон 14.01.2014 12:10
А нужны ли мы и на каких правах Европе?

Британия намерена добиваться от Брюсселя пересмотра многих условий своего членства в ЕС.
Что произойдет, если Украина вступит в ЕС? Обозреватель "Дейли экспресс" Лео Маккинстри на этот счет категоричен: "Тогда иммиграция румын покажется нам детскими игрушками. Выходцы с Украины заберут у нас куда больше рабочих мест. И пособия для них потянут на миллиарды фунтов. Только еще этого нашествия нам не хватало!"
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

bigmir)net TOP 100