реклама

реклама

ТРЕТІЙ День Тижня історії, краєзнавства та музеєзнавства в Черкаському державному технологічному університеті відбувся подією – Днем Черкаського обласного краєзнавчого музею. В рамках заходу відбулось урочисте підписанням Угоди про співпрацю між ЧДТУ і обласним краєзнавчим музеєм.

Договір про співпрацю підписали: перший проректор ЧДТУ Євген Ланських і директор Черкаського обласного краєзнавчого музею Ірина Собко.

535e73c0cd26e4bd6923084a855b0e04_L

Почесним гостем заходу був директор Департаменту культури та взаємозв’язків з громадськістю Черкаської обласної державної адміністрації Олександр Шабатін.

Черкаський обласний краєзнавчий музей був представлений у холі 1-го корпусу вісьмома локаціями імпровізованої виїзної виставки, біля яких можна було зупинитись та познайомивши з особливостями кожного відділу музею.

Відтак, всі учасники заходу мали змогу поспілкуватися з представниками Відділу природи, Відділу археології, Відділу етнографії, Відділу історії краю до ХХ століття, Відділу Другої світової війни, Відділу сучасності, Відділу науково-просвітницької роботи та Науково-методичного відділу, занурившись в історію Черкаського краю.

Наразі наш Черкаський обласний краєзнавчий музей вміщує найчисленніше зібрання матеріалів та документів з історії, етнографії та культури Черкащини. Заклад є одним з найбільших серед подібних у державі.

Департамент культури та взаємозв’язків з громадськістю Черкаської ОДА

реклама

Коментарі  

 
0 #1 Prof 22.02.2018 17:49
ЧДТУ славен своими фриками и лжеученными. Самый знаменитый из них это доктор технических наук Ю.Н. Тесля, декан целого факультета КНУШ, создатель теории Всего, который самого Эйнштейна опроверг. Еще один фрик это Поляков.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100