Співробітники Управління МНС в Черкаській області вказали точні адреси місць, де знаходяться мобільні пункти обігріву та психологічної допомоги населенню.

У Черкасах намет МНСників розбитий на території парку 30-річчя Перемоги.

В Умані – на вулицях Республіканській, 1, Жовтневій, 5 та Мічуріна, 7.

У Смілі можна погрітись за адресою: вул. Свердлова, 92, а в Звенигородці – на вулиці Енгельса, 147.

Нагадаємо, що мобільні центри встановили 25 січня задля обігріву в разі різкого зниження температури повітря, попередження випадків переохолодження, надання допомоги населенню, особливо соціально незахищеним верствам.

Вирішується питання щодо встановлення пунктів обігріву в кожному районному центрі. Таке доручення керівникам обласних управлінь дав Міністр надзвичайних ситуацій України Віктор Балога. Це пов’язано з посиленням морозів до 29-33 градусів нижче нуля на території України.

Спільно з місцевими органами влади будуть визначені місця встановлення пунктів обігріву, які забезпечуватимуться продуктами харчування (гарячий чай, хліб, цукор, бутерброди тощо).

У пунктах обігріву буде організоване цілодобове позмінне чергування особового складу.

Протягом періоду низьких температур рятувальники посилять моніторинг обстановки у регіонах з метою оперативного реагування на можливі надзвичайні ситуації в системах життєзабезпечення населення, повідомляє прес-служба МНС області.

Відсьогодні ще у семи місцях Черкас діятимуть цілодобові пункти обігріву. Там можна не лише відігрітися, але й попити гарячого чаю, посмакувати бутербродами та печивом. Відкриття цих пунктів ініціювала міська влада. Як пояснив заступник міського голови Олексій Леонов, це пов’язане із тим, що протягом найближчих двох тижнів синоптики обіцяють температуру, нижчу 25 градусів. 


Як інформує прес-служба міськвиконкому, пункти обігріву діятимуть за такими адресами:


- Соснівський територіальний центр (вул. Пушкіна, 13 а)
- Придніпровський територіальний центр (пров. Короткий, 4) 
- Смілянська, 4 (будівля колишньої музичної школи)
- Приміщення міськвиконкому (вул. Б. Вишневецького, 36)
- Тараскова, 10, 3-й під’їзд (комітет самоорганізації)
- Чехова, 9а (комітет самоорганізації населення)
- Г. Дніпра, 29, поряд із ЗОШ № 31 (комітет самоорганізації населення)

реклама

Коментарі  

 
0 #1 Оксана Колісник 28.01.2012 09:44
В будівлі "колишньої", як написано музичної школи по Смілянській, 4 ще проходять заняття учнів муз. школи №2. Як це поєднуватиметьс я із цілодобовим перебуванням безхатченків? Що скаже сан. станція? Неподалік (у дворах через Смілянську) є приміщення фодну захисту від нещасних випадків і травматизму в одному блоці з теплопунктом. То, може, туди?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100