реклама

реклама

Підполковник міліції УМВС України в Черкаській області Сергій Альошкін розповів журналістам під час брифінгу, як готуються правоохоронці до чемпіонату з футболу «Євро-2012».

Черкаські співробітники міліції розробили графік вивчення англійської мови особовим складом органів та підрозділів УМВС, відповідно програми з підготовки до проведення чемпіонату «Євро-2012», затвердженої УМВС України.

Для цього створили дві навчальні групи (по 15 осіб у кожній), до складу яких входять працівники стройових підрозділів «Беркут», ДПС ДАІ, співробітники патрульної служби, а також працівники чергових частин Соснівського, Придніпровського, Черкаського РВ та ЛВ у Річковому порту міста Черкаси.

– Навчання з англійської мови розпочнеться з перших чисел лютого і проводитиметься два рази на тиждень по 6 годин з кожною групою у навчальному центрі Державної прикордонної служби України, що знаходиться в селищі Оршанці Соснівського району міста Черкаси, – повідомив Сергій Альошкін.

Крім того, 477 працівників міліції в системі службової підготовки самостійно вивчають англійську мову.

Кращі співробітники міліції Черкащини, які пройдуть відбір та відповідну підготовку, забезпечуватимуть охорону громадського порядку в Києві під час проведення Євро-2012, повідомляє прес-служба обласної міліції.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+3 #1 Олег 31.01.2012 19:23
Перед тим як вчити англійську потрібно вивчити рідну мову.
А "беркутівець" який розмовляє англійською - це напевне незабутнє враження.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100