реклама Делікат

У пункті обігріву, котрий облаштовано в парку Перемоги, безхатченків годують гарячим борщем. На столі у великому наметі – 10-літровий термос із гарячою стравою, яку пропонують кожному, хто сюди звертається. Організував гарячу їжу для черкащан депутат Черкаської міської ради, співвласник мережі закладів громадського харчування Роман Діскант.
bz2_mini

– Переконаний, що у міру можливостей кожен повинен допомагати тим, хто опинився в скрутних життєвих обставинах. У такі холоди дуже важливо, щоб люди мали змогу поїсти гарячого, – каже депутат.
Загалом же пункт обігріву в парку стоїть близько тижня. Безхатченки сюди звертаються, як правило, під вечір.
Щодня у цій палатці гріються близько 10 осіб

Щодня у цій палатці гріються близько 10 осіб



– Ми їм даємо одноразовий посуд, куди вони можуть насипати борщ, також пропонуємо гарячий чай, – розповідає начальник рятувального відділення аварійно-рятувального загону спецпризначення УМНС України у Черкаській області Сергій Вознюк. – За день звертається близько десяти осіб, а ночує в середньому двоє. Поводять себе культурно, самі дрова підкидають, топлять.
Біля пункту обігріву чергує четверо рятувальників

Біля пункту обігріву чергує четверо рятувальників



Погрітися в наметі інколи просяться й приїжджі, котрим довго чекати автобуса, або ж дітлахи, що катаються на гірках. Пункт обігріву діятиме доти, допоки лютуватимуть морози.  

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100