реклама
Sucurity Police

реклама

У місті Черкаси налічується більше 120 виборчих дільниць, 70% із яких розташовується на період виборчого процесу у приміщеннях комунальної власності. За станом цих будівель – особливий контроль. На сьогодні стан одного із таких приміщень за адресою вул. Хоменка,14/2 досить проблемний. Нині там розміщуються у тому числі комітет самоорганізації населення та дільничні інспектори.

– На сьогодні стан цих приміщень просто жахливий, у КСНа та дільничних немає навіть водопроводу та каналізації, – пише на своєму блозі секретар міської ради Віктор Горкун. – Умови праці нестерпні. Крім того, комітет організовує різні гуртки для дітей, дозвілля, свята, а проводити їх немає можливості, оскільки стіни обсипаються, покрівля протікає, підлога страшна, туалетів немає, тому що перший поверх будівлі весь перепланували під квартири. Тож і вибори тут теж уже неможливо буде проводити.

Як зазначає Віктор Іванович, питання незадовільного стану приміщень виборчих дільниць неодноразово порушувалось членами комісій на організаційних нарадах щодо проведення виборів на обласному рівні. Тому голова облдержадміністрації Сергій Тулуб дав доручення провести інвентаризацію приміщень дільничних виборчих комісій міста Черкаси та закласти кошти на необхідні ремонти у бюджет.

На наступній сесії міської ради 2 лютого розглядатиметься питання виділення коштів на ремонт будівлі за адресою вул. Хоменка, 14/2 та організацію окремого входу для дільничних інспекторів та КСНу. Потрібно 277,8 тис. грн.

– Сподіваюсь, колеги-депутати підтримають ці видатки і закладуть необхідні кошти у бюджеті, аби комітет та дільничні цього досить великого мікрорайону могли продуктивно працювати, а також була змога вчасно здійснити ремонтні роботи та підготувати до виборів приміщення виборчої дільниці № 18, – наголошує Віктор Горкун.

реклама

Коментарі  

 
+8 #4 Сергій з Кривалівки 01.02.2012 21:20
Заворушились "регіонали" - вибори не за горами!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+14 #3 Знающий 01.02.2012 16:27
Уже свою вторую депутатскую каденцию Горкун обещает отреставрироват ь данное помещение. Обещает он это пенсионерам, кстати - это одно из его предвыборных обещаний в программе во время выборов 2011, у которых там клуб, жильцам данного общежития и КСН. Но денег не даёт! А тут под шумок и денег выделить с бюджета,а не со своего кармана, и пропиариться - вроде как одно из своих обещаний выполнил. Вот и просит он коллег выделить 277,8 тис. грн. Интересно сколько из этой суммы будет реально израсходовано на ремонт,а сколько ...........
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+20 #2 УРА 01.02.2012 15:23
Такі всі хороші перед виборами, хоч до рани прикладай!
А тільки вибори пройдуть... мило з мотузкою за ними сумує... по**дьки!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+20 #1 Покемон 01.02.2012 15:07
Віктор Іванович Горкун - не тратьте сили... Жоден п**дун в нову ВР не потрапить. Людей здорових в Черкасах більше ніж больних.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100