реклама

реклама

Завтра, 16 лютого, напередодні сесії Черкаської обласної ради відбудеться спільне засідання фракцій ВО «Батьківщина» і «Фронту Змін» в облраді. Депутати очікують зустрічі з головою облради Валерієм Черняком. Про це на прес-конференції повідомив очільник обласної організації партії ВО «Батьківщина» Анатолій Бондаренко.

– У нас буде багато цікавих питань до Валерія Черняка. Зокрема, мене цікавить, невже у нас на Черкащині немає фахівців, що влада ставить на керівні посади лише людей з донецькою пропискою? Якщо Черняк і далі збирається жити на Черкащині, то має над цим задумуватися! – сказав Анатолій Бондаренко.

Також, за словами пана Анатолія, депутати на засіданні планують підняти питання кількості виборчих округів на Черкащині.

Нагадаємо, що 17 лютого скликається тринадцята сесія обласної ради шостого скликання. На розгляд виноситься зокрема і питання про звіт голови обласної ради.

реклама

Коментарі  

 
-1 #3 Елементарна Логіка 16.02.2012 08:29
Не ставте людину в дебільне положення, людина нічого не вирішує.
Я кажуть зібратися, щоб просто по..деть ?

Хоча інформаційний привід не поганий для того щоб показати як герої тікають від лекторального несприйняття в технологічні лабиринти.
Не можна вже на старті людям створювати дискомфрт, а фатично демонструвати свою слабкість і невпевненість, тому що вони викажуть симпатіїї іншим.
І не просто їншим, а діаметрально їншим.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #2 Володимир Бесараб 16.02.2012 01:02
А чому так поверхнево піднімається проблема? Розумію що рейтингові питання повинні бути прості і популярні, але для кандидатського замаху цього замало. На розумну відповідь від Черняка очікувати марно, бо правда полягає в тому, що він нікого не призначає і не звільняє. Ставити питання про те чому при його керуванні облрадою вона втратила функції нормотворчого органу і перетворилася на ехо адміністрації також безглуздо. Бо Черняк не обраний, а призначений цією ж адміністрацією. Тому із цієї зустрічі вийде просто балаган.
Люди сприймають не балаканину, а дії. І хоч ця влада вже всім в печінках люди з недовірою ставляться до опозиції за не впевненні, не конкретні кроки. Думаю, потрібно вносити питання на сесію про недовіру голові ради, за те що... єхо, за кадри, за рішення. Пора вже більше конкретики, а не публіцистики.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #1 Марія 15.02.2012 19:19
Черняк ніби і людина не погана, та як тільки став "регіоналом", так і мізки перестали працювати.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100