реклама

реклама

25 червня о 14.00 в малій сесійній залі Черкаської міської ради (м. Черкаси, вул. Д. (Байди) Вишневецького, 36, каб. 206) відбудеться публічна консультація «Зовнішня реклама – анархія чи порядок?».

35922885_2110440098967079_2985593833745547264_o

Представники громадської організації “Центр UA” спільно з місцевою владою, представниками бізнесу, громадських організації, мешканцями міста та журналістами обговорять проблемні аспекти розміщення зовнішньої реклами в місті Черкаси, зокрема білл-бордів, сіті-лайтів, вивісок на фасадах і будинків міста (особливо в центральній частині), існуючу нормативно-правову базу, а також перспективи її вдосконалення для того, аби вирішити проблему перенасичення міста хаотично розташованою, масовою та неякісною рекламою. Безсистемне розміщення зовнішньої реклами призводить до пошкоджень та руйнації фасадів будівель, спотворення історичного середовища міста та зниження туристичної привабливості Черкас.

Питання публічної консультації:

- Яких змін потребує існуюча місцева нормативно-правова база, що регулює розміщення зовнішньої реклами?
- Хто має розробити нові або вдосконалити існуючі правила?
- Як посилити контроль за незаконно встановленими носіями зовнішньої реклами?
- Як уніфікувати чи стандартизувати технічні вимоги для зовнішньої реклами в місті?
- Чи готові власники площин, де розміщені об’єкти зовнішньої реклами, до приведення їх у відповідність нормативно-правовою базою?
- У який спосіб збалансувати інтереси підприємців та міської влади у процесі прийняття остаточного рішення?
- Чи потрібне Черкасам створення єдиного візуального стилю та яка ситуація з брендом міста?

Які проблеми є в сфері зовнішньої реклами і що можна зробити для їх вирішення – про це 25 червня матимуть змогу поспілкуватися представники громадської організації “Центр UA” спільно з місцевою владою, представниками бізнесу, громадських організації, мешканцями міста та журналістами.

ГО “Центр UA” запроваджує практику вирішення місцевих проблем шляхом пошуку оптимальних рішень спільно з громадою. Проведення публічних консультацій з залученням представників різних заінтересованих сторін дозволить місцевій владі розробляти та ухвалювати більш якісні рішення, які будуть зрозумілими і тому підтриманими громадою.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100