реклама

реклама

«Нова Доба» пропонує черкащанам провести святкові вихідні з користю, підготувавши добірку заходів, які вас обов’язково зацікавлять! Спортивний фестиваль, свято фарб, майстер-класи, виставки, а також бойові практики – все це ви зможете відвідати вже на цих вихідних.

1533285941_vykhidni

24 серпня

Запрошуємо всіх охочих на спортивний фестиваль з нагоди Дня незалежності! Він пройде під гаслом «Твоя сила – твоя Незалежність». Основні локації: Долина троянд, територія Центрального стадіону та пляжу «Казбетський».

Однією з найочікуваніших заходів цьогорічного фестивалю є встановлення рекорду України з найтривалішого футбольного матчу.

О 10:00-14:00 на пляжі відвідувачі зможуть долучитися до веслування на човнах, байдарках, каное та ялах, змагань із пляжного волейбол та анімаційної програми для дітей.

У Долині троянд з 14-тої ви зможете перевірити свої вміння стрільбі з лука, фехтування, кульової стрільба, велоспорту та триатлону; взяти участь в різноманітних спортивних естафетах, лабіринтах та майстер-класах.

Приєднуйтеся до створення синьо-жовтого неба о 19-тій. Близько трьохсот волонтерів планує підкинути фарби національних кольорів і створити серце України в центрі Черкас.

На Центральному стадіоні з 9-тої години розпочинається спортивне дійство: турнір з футзалу «Патріот», дитячі велоперегони «Кіндери», мастер-класи з боксу, боротьби, баскетбольні батли, змагання з армрестлінгу та цікаві майстер-класи.

О 18-тій ви зможете повеселитися і потанцювати від душі разом із Максимом Оробцем або взяти участь у четвертому традиційному турнірі з командих боїв (5х5) імені загиблого «Азовця», громадського активіста Сергія Амброса. Приходьте і покажіть свою бойову майстерність.

О 19-тій станьте свідком фіксації рекорду України з найтривалішого футбольного матчу. Опісля музичними композиціями черкащан радуватимуть гурти «Сонце в кишені», «ХАС», «GG Гуляйгород», «DILEMMA».

Пропонуємо вам долучитися до святкувань у ТРЦ «Любава». На вас чекає насичена розважальна програма з безліччю сюрпризів та подарунків, а саме: шоу-програма, тематичний аквагрим, фінал конкурсу «Між Незалежність 2018», вікторини та різноманітні конкурси.
Час: 10:00

Адреса: бульв. Шевченка 208/1.

Запрошуємо юних черкащан на арт-практики від досвідченого і талановитого художника. Методика покликана виробити навички передачі візуальних вражень засобами живопису. Завдяки такому курсу учасники відкриють для себе можливості пензлів, фарб, води і паперу (або полотна).

Реєстрація в листуванні з Darinka Babko або 063-37-400-19 (дзвінки та вайбер) – Дарія, менеджер студії.

Час: 15:30 - 17:30

Вартість: 120 грн

Місце: Наснага, студія розвитку Олі Чіпенко, вул. Верхня Горова 1/1.

Черкаський обласний краєзнавчий музей пропонує долучитися всім охочим до екскурсії «Традиційний одяг, прикраси та ремесла краю». Ви зможете ознайомитися з експонатами і дізнатися більше про тогочасні традиції.

Попередній запис за телефоном: (097) 098-36-76

Вартість: дорослим – 30 грн, дітям – 15 грн.

Створіть власні глиняні фігури на майстер-класі і дізнайтеся більше про трипільську символіку. Невеличка скульптура тварини чи посуду стане талісманом і оберегом щастя у вашій родині.
Вартість: дорослим – 30 грн, дітям – 20 грн.

Пропонуємо вам дізнатися про традиційні головні жіночі убори Середньої Наддніпрянщини і створити неповторний жіночий образ,зав’язавши хустку з дотриманням традицій черкаського краю.

Вартість: 30 грн.

У патріотичному арт-фесті «Малювання пальчиками» зможуть взяти участь найменші черкащани разом із батьками.

Вартість: дорослим – 30 грн, дітям – 20 грн.

Адреса: вул.. Слави, 1.

Оцінити роботи відомого українського художника, майстра книжкової графіки Василя Перевальського охочі зможуть у музеї Кобзаря Т.Г. Шевченка.

Час: 09:00–17:00

Адреса: вул. Байди-Вишневецького, 37

У Художньому музеї черкащани матимуть змогу переглянути виставку «Магія фарб» Георгія Косміаді. Оцініть творчий доробок художника, який жив на зламі ХІХ – ХХ століть. Митець навчався у живописця і графіка Валентина Сєрова. Через переслідування радянської влади змушений був залишити Україну і виїхати за кордон. Відкрив у Німеччині близько 40 виставок.

З нагоди 27-мої річниці незалежності України відкрилася експозиція з фондів Дирекції художніх виставок України «НЕЗАЛЕЖНІСТЬ. РУХ ДО МЕТИ».

Не забудьте переглянути персональну виставку Христини Шинкарчук «Це колір». Пориньте у цей загадковий художній світ, адже авторка намагалася відобразити, через яскравий калейдоскоп кольорів різні грані свого життя. На виставці представлені 33 роботи-абстракції, виконані акрилом і олією.

Час: 10:00 -18:00.

Адреса: вул. Хрещатик, 259.

Відвідайте разом зі своїми дітьми імпровізований музичний захід. Ви матимете змогу виготовити власний барабанчик в «Orff Land» – студії творчого розвитку і забрати цей музичний інструмент на пам’ять.

Реєстрація за тел.: 0632284689

Адреса: площа 700-річчя

Не проґавте сімейний фестиваль «Future mama fest» або «+1». У програмі вас чекає: лекції на цікаві теми для жінок при надії, заняття йогою, фотосесія, ви зможете відвідати ярмарок авторських виробів для немовлят, зробити незабутню світлину біля тематичних фотозон. Родзинкою свята стане встановлення Рекорду України з найбільшої кількості розмальованих вагітних животиків.

Час: 14:00

Місце: сквер Б. Хмельницького (біля ресторану «Чайка»)

25 серпня

Лицарський турнір для дітей від наукового клубу «QUARK». Станьте учасником історичної-театр гри із зануренням. Тренер курсу: Дар’я Маслова.

Час: 16:00-18:00

Місце: Долина троянд

Завітайте до Черкаського обласного краєзнавчого музею і дізнайтеся більше про графічну мову трипільців. Пропонуємо послухати цікаву розповідь про містичне походження мови та отримати загадкове плетиво – художній розпис мехенді (кольоровою хною) у трипільському стилі.

Запис за тел.: 0970983676

Вартість: дорослим 50 грн, дітям – 30

Час: 13:00-16:00

Адреса: вул. Слави, 1

Черкащани, які захоплюються йогою, прагнуть пізнати себе, досягти духовного розвитку, мають змогу відвідати храм «Білий Лотос» і взяти участь у бойових практиках. Своїми знаннями поділяться наставники давньолаоської Школи кунг-фу «Ша-Фут-Фань».

Для любителів боулінгу чудова новина! Візьмість участь цієї суботи в 7 етапі Чемпіонату І аматорської ліги. Реєстрація та жеребкування стартує в 8:45.

Вартість: 200 грн

Місце: бульв. Шевченка, 208/1, 4 поверх, ТРЦ «Любава»

Ваші діти вміють готувати хачапурі по-аджиськи? Якщо ні, то приводить юних черкащан на майстер-клас в «Наше кафе»! Окрім смачної випічки, ваша донька чи синок навчаться готувати какао.

Час: 12:00

Вартість: 70 грн

Адреса: бул. Шевченко, 385

«Запалити» танцмайданчик любителі нічного життя зможуть в ресторан-клубі «MANHATTAN» на вечірці «Manhattan friends». Вечір відбудеться за участі DJ and MC residents.

Час: 23:00

Вартість: 100 грн

Адреса: бульв. Шевченка, 208/1

26 серпня

Проведіть разом із дітьми недільний вікенд в «MANHATTAN»! Ваших маленьких чекає анімаційно-розважальна програма відомого мультфільму «Щенячий патруль», а вас – смачна їжа.

Деталі за тел.: за тел.: (093) 046-25-25, (067) 163-15-15

Вартість: безкоштовно

Час: 10:30

Адреса: бульв. Шевченко, 208/1

«Школа маленьких кухарів» запрошує юних експериментаторів приготувати бюргер з куркою та картоплю фрі! Традиційно зустріч і готування смачної страви відбудеться в «Наше кафе».

Час: 12:00

Вартість: 70 грн

Адреса: бул. Шевченка, 385

У Черкаському обласному краєзнавчому музеї візьміть участь у майстер-класі «Малювання-антистрес технікою Дудлінг». За допомогою простих елементів – ромбів, кружечків, крапок – створіть чудову композицію. Навчіться трансформувати емоції у витвір мистецтва.
Вартість: дорослим – 30 грн., дітям - 20 грн.

Попередній запис за тел.: 0970983676

Адреса: вул. Слави, 1

Прослухати популярну музику 50-60-х років, танго, вальс, фокстрот та джаз ви матимете змогу вже цієї неділі! Музиканти оркерстру під керівництвом заслуженого працівника культури України Володимира Бреславського радуватимуть вас до кінця літа.

Час: 18:00-19:00

Вартість: безкоштовно

Місце: сквер за будівлею обласної ради

реклама

Коментарі  

 
+3 #1 Манхетен 25.08.2018 20:25
Мабуть після Булатецьких це саме патріотичне місце для відпочинку, після виплати по пайам по 50 тисяч батракам
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100