реклама

реклама

Відповідно до Указу Президента України №538 за особистий внесок у зміцнення обороноздатності Української держави, мужність, самовідданість і високий професіоналізм, виявлені під час виконання військового обов’язку орденом «За мужність» ІІІ ступеня нагороджено сержанта Олексія Фесюру, жителя Золотоноші.

82B376CA-20F6-4467-9920-99E2BD7E51CA-1

Про це пише «Золотоноша.ck.ua».

За повідомленням прес-центру міської ради, почесну нагороду захиснику вручили міський голова Віталій Войцехівський та керівник Золотоніського районного військового комісаріату Сергій Польовий. Очільник міста подякував бійцю за патріотизм, героїзм та мужність. Побажав мирного неба та доброго здоров’я.

48-річний Олексій Фесюра захищав незалежність України в зоні АТО, де під час боїв був тяжко поранений. Тривалий час лікувався в одному з госпіталів на заході України. Цьогоріч чоловіку на реабілітацію він повернувся вже у нове власне житло в Золотоноші. Чоловік одержав грошову компенсацію на придбання трикімнатної квартири, його товариш підшукав житло, зробив там ремонт, частково залучивши благодійників.

Сьогодні Олексій проживає у квартирі, адаптованій для потреб особи з інвалідністю. Житло оснащене роздвижними дверима та окремим виходом з пандусом. Він – четвертий ветеран війни, що отримав у Золотоноші житло.

original

54769295-2C8C-4DE5-A8F5-404C53954978

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100