реклама

реклама

Черкаською місцевою прокуратурою здійснюється процесуальне керівництво в кримінальному провадженні за фактом нападу на депутата Черкаської міської ради, директора одного з комунальних підприємств, за ознаками кримінальних правопорушень, передбачених ч. 4 ст. 187 (розбій), ч. 3   ст. 289 (незаконне заволодіння транспортним засобом)  Кримінального кодексу України.

630_360_1484151355-3896 Про це повідомляє прокуратура Черкаської області, маючи на увазі напад на депутата Павла Карася, який стався минулої ночі.

Здійснення досудового розслідування в указаному кримінальному провадженні доручено СВ Черкаського районного відділення поліції Черкаського відділу поліції Головного управління Національної поліції в Черкаській області.

З метою швидкого, повного та неупередженого проведення досудового розслідування, виявлення й вилучення доказів, фіксації відомостей про обставини вчинення кримінальних правопорушень, прокурорами-процесуальними керівниками забезпечено проведення першочергових (невідкладних) слідчих дій та надано низку вказівок, спрямованих на встановлення фактичних обставин події, а також встановлення зловмисників й притягнення їх до відповідальності.

Хід розслідування вказаного кримінального провадження взято на контроль керівництвом Черкаської місцевої прокуратури.

Довідково: за вчинене зловмисникам загрожує від 8 до 15 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Нагадаємо, в ніч проти 29 серпня п'ятеро невідомих осіб у масках вдерлися до квартири депутата Черкаської міськради, директора КП "Черкаситеплокомуненерго" Павла Карася, завдали йому тілесних ушкоджень і забрали цінне майно.

Як згодом стало відомо, нападники погрожували депутатові пістолетом, зв'язали і били його, після чого заволоділи близько 200 тисячами гривень та двома автомобілями марки «Ніссан XTRAIL» та «Мітцубісі Лансер». Крім того, вони вбили собаку Павла Карася.

Міський голова Черкас Анатолій Бондаренко пов'язує напад на Павла Карася із його професійною діяльністю на посаді директора комунального підприємства, де він боровся "проти розкрадання і тіньових схем". А колега Карася по депутатському корпусу Олексій Романов зазначає, що нападники "передали (Павлові Карасю) чіткий меседж не займатися політикою з погрозами позбавити життя".

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+1 #2 Шарафутдінов Еркін. 30.08.2018 10:03
Догрався карась.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #1 Дональд Трамп 29.08.2018 18:59
А сколоко паше загрожуе за ****** и незадекларирова нное бабло ?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100