реклама

реклама

Двічі за добу в Умані було пошкоджено гіпсове розп’яття. За вказаним фактом відкрито кримінальне провадження. Особи, які вчинили це кримінальне правопорушення, встановлюються.

IMG_0210

16 вересня до Уманського відділу поліції надійшло повідомленням про те, що в місті Умань на березі місцевого ставка пошкоджено гіпсове розп’яття Ісуса Христоса, яке було встановлено до річниці Хрещення Русі. На місце події виїхала слідчо-оперативна група. Поліцейські встановили, що розп’яття має пошкодження у вигляді кіптяви та залишків горіння поліетиленового пакету.

IMG_0224

Цього ж дня у вечірній час до поліції надійшло ще одне повідомлення про те, що на гіпсовому розп’ятті Ісуса Христоса виявлено надпис на івриті, виконаний глиною.

IMG_0230

За обома фактами, відкрито кримінальне провадження за ознаками частини 1 статті 161 (Порушення рівноправності громадян залежно від їх расової, національної приналежності, релігійних переконань, інвалідності та за іншими ознаками) Кримінального кодексу України. Особи, які вчинили дане кримінальне правопорушення встановлюються.

Сектор комунікації поліції Черкаської області

реклама

Коментарі  

 
+1 #1 . 17.09.2018 13:23
Ті, хто зробив це, горітимуть у пеклі.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100