реклама

реклама

Днями фахівці Канівської міськрайонної філії Черкаського обласного центру зайнятості провели виїзну акцію з використанням мобільного центру професійної орієнтації, в якій активну участь взяли 86 учнів 9-11 класів Канівської загальноосвітньої школи № 3.

Під час профорієнтаційного заходу провідний фахівець з профорієнтації міськрайонної філії Лариса Тулумбасова ознайомила учнів з послугами, які служба зайнятості надає молоді, головними передумовами вибору майбутньої професії та розповіла про особливості стану ринку праці міста та району. Старшокласники мали змогу пройти профдіагностичне тестування з метою виявлення професійних нахилів до того чи іншого виду діяльності.

Канів(1)

Увагу школярів зосередили на дієвому дистанційному сервісі служби зайнятості, який допомагає визначитися з майбутньою професією, розповівши про функціонування Платформи з профорієнтації та розвитку кар’єри, сервіс якої знаходиться на офіційній веб-сторінці Державної служби зайнятості.

«Шлях свідомого вибору професії починається з пізнання самого себе, своїх професійних інтересів, нахилів, якостей та здібностей і продовжується знайомством зі світом професій та попитом вже обраної професії на ринку праці. Тільки враховуючи всі ці сходинки при виборі свого майбутнього, можливо стати затребуваним фахівцем», -зазначила Лариса Тулумбасова.

Після насиченого спілкування з учнівською молоддю, фахівець з профорієнтації запропосила юнаків та дівчат завітати до Канівської міськрайонної філії та пройти поглиблене тестування за допомогою програми «АРМ-профконсультант», щоб більш детально розібратися у своїх професійних задатках.

Канівська міськрайонна філія ОЦЗ

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100